Derfor skal Mascha Vang giftes en tirsdag

Mascha Vang har helt atypisk valgt at blive gift en tirsdag.

Mascha Vang skal giftes med sin forlovede mand Troels den 2. august 2022, hvilket har fået mange af Maschas følgere til at undre sig, da det er en tirsdag. I en spørgerunde fortæller iværksætteren, hvorfor den dato er valgt.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: Maschas kæreste udsat for voksenmobning

- Stedet, vi ønskede, var ikke ledigt de næste par år. Den eneste weekend, vi kunne grundet afbud, var på en dato, hvor toastmaster ikke kunne. Den dato er også månedens værste for min cyklus samt migrænegaranti, fortæller Mascha til spørgsmålet og uddyber, hvorfor de tog tirsdag den 2.

- Af de hverdage, vi kunne vælge, valgte vi dagen lige inden Smukfest, fordi mange af vores gæster skal dertil, og vi tænkte, de derfor ikke var udenlands, samt at de nok havde taget fri den uge og havde fået afsat børn alligevel. Så er vores fest en fin opvarmning dertil.

LÆS OGSÅ: 'Klovn' sæson 9 får premieredato: Se traileren her

En anden god ting ved, det er en hverdag, er ifølge Mascha, at både DJ, makeup artist, konditor, fotograf osv. er ledige.

- Desværre er intet af det billigere, fordi det er hverdag, fortæller Mascha, der også er ret vild med datoen 02.08.2022.

LÆS OGSÅ: Familien Beha Erichsen tilbage i nyt program: På udebane