Irina afslører: Sådan fortalte jeg Morten, at jeg er gravid

Irina fortæller, hvordan hun og Morten reagerede, da de fandt ud af den glædelige nyhed.

Irina Olsen er halvvejs i sin graviditet, og parret kender godt selv kønnet. Den overraskelse har de dog valgt at skjule lidt endnu for omverdenen.

LÆS OGSÅ: Uhhh! Her spiller Simon fra ‘X Factor’ professionel fodbold

Irina og manden Morten har datteren Allessia sammen, som når at blive otte år, inden hun bliver storesøster. Ifølge Irina havde de dog håbet på færre år mellem børnene, men anden gang var det ikke lige så ment at blive gravid som første gang.

I en spørgerunde på Instagram spørger en af Irinas følgere derfor ind til, om Irina filmede Mortens reaktion, da hun fortalte ham den lykkelige nyhed om, at de skal være forældre igen.

- Jeg var dårlig influencer i momentet. Jeg fik slet ikke filmet noget, indleder Irina svaret og fortsætter:

- Det var lidt spontant, at jeg valgte at tage en test den dag. Morten var hjemme, og jeg tog lige et par stykker, og så løb jeg ud til ham med det samme fra toilettet og tudbrølerede og råbte, "jeg tør ikke tro på det", men han forstod ikke, hvad jeg sagde, fordi jeg græd så meget samtidig.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-fyr i krig med sønnens mor

Efter fem minutter forstod Morten, hvad der var sket.

- Så stod vi bare og smilede, krammede og kyssede. Man kan ikke planlægge sig ud af alt og nå at optage alt her i livet, slutter Irina svaret til spørgsmålet.

LÆS OGSÅ: Får vild kærestetatovering: Nu er det officielt