Mascha Vang åbner op om sin datters besynderlige hobby

Hollie Nolia går i sin mors fodspor. Datteren har dog taget sporten skridtet videre, for hun ridder ikke kun på levende heste.

Mascha Vang har reddet meget, hun har selv ejet et par ponyer og definerer sig selv som en hestepige. Den interesse har hun givet videre til sin 9-årig datter Hollie Nolia.

- Hollie går til ridning og er meget glad for det. Og det er sjovt, fordi selvom hun er en stor pige på 9 år, så går hun ikke kun til ridning på levende heste, men også på kæpheste. Altså inden længe skal hun til kæpheste-stævne, siger en meget forundret Mascha, som ikke helt kan tro det, som hun selv siger, da Realityportalen snakker med hende til Zulu Awards 2022.

LÆS OGSÅ: 11 dage over termin: Ung mor har født

Men at gå til 'Kæphest' er faktisk en ting. Det er en sport, som hovedsageligt er dyrket af unge piger, og som siges at have vundet indpas - først i Finland, men har siden hen spredt sig ud i verden. Det er en sport, som kræver dansende rytme, gymnastisk kontrol og ikke mindst fantasi.

LÆS OGSÅ: Irina om krigen i Ukraine: Jeg har dårlig samvittighed

"Kæft, hvor er det åndsvagt"

Selvom Mascha til at starte med var uforstående overfor sin datters nye hobby, så kan hun godt efter noget betænkningstid se flere fordele ved sporten 'Kæphest'.

- Først så tænkte jeg: "Kæft, hvor er det åndsvagt", men så tænkte jeg igen, at hvis det er et spørgsmål om, hvorvidt vi skal have en kæphest på værelset eller en levende en udenfor, så er det jo både billigere og nemmere med en kæphest. Så hun får alt det udstyr, hun vil have til den kæphest, siger Masha, som også fortæller, at Hollie Nolia har det rigtig godt.

LÆS OGSÅ: Dansk kendis skifter navn: Det har altid været planen

Nedenunder ses Hollie Nolia på sin brune kæphest Anne. Foruden Anne har hun også en sort kæphest, der hedder Musse, fortæller Mascha.