Mai Manniche (Foto: Janus Nielsen)
Mai Manniche (Foto: Janus Nielsen)

Mai Manniche frygter for sit helbred: Nu er det slut

Mai Manniche har er afhængig, så hun ved, det bliver svært at stoppe.

Smykkedesigner Mai Manniche har i mange år holdt sig fra alkohol og usunde sager, da hendes indtil for nyligt hemmelige sygdom psoriasis forværres, hvis Mai ikke lever sundt. Men nu er hendes last med den sukkerfrie drik Pepsi Max også udsat.

LÆS OGSÅ: Stephanie afslører: Hvis vi får en dreng, skal han hedde…

Artiklen fortsætter under videoen af Ellen Nybo, der fortæller om sin ferie. 

LÆS OGSÅ: WOW! 'Bagedyst'-vinder i vild forvandling

- Det lyder måske tosset og nemt for dig, der ikke har den afhængighed, men jeg SKAL stoppe med at bælle flere liter Pepsi Max dagligt! Hvorfor? Fordi jeg må erkende, at det er noget rigtig skidt og helt sikkert bedst at stoppe med i forhold til min kamp mod psoriasis. Jeg stoppede i vinter på Methotrexat og har 7-9-13 ikke fået psoriasis retur, men jeg mærker og ser små psoriasispletter komme frem, og det gør mig angst, skriver Mai i et opslag på Instagram, hvor hun viser pletterne frem.

LÆS OGSÅ: Pitzner raser: Beskylder Mai Manniche for plagiat

Mai var kun fem år gammel, da hun første gang mærkede den kradsende hudsygdom, som hun har arvet efter sin far, på huden og i håret.

- Pepsi Max må og skal derfor ryge. Jeg har bildt mig selv ind, at det var okay at drikke, men vi ved jo godt alle sammen, at det er noget skidt, skriver Mai, der altså nu må strege endnu et produkt fra listen over de ting, hun ikke må indtage.

LÆS OGSÅ: WHAT: 5 ting, du ikke vidste om 'Bachelor'

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Mai Manniche (@maimanniche_jewlscph)