Mascha Vang (Foto: Henrik R. Petersen)
Mascha Vang (Foto: Henrik R. Petersen)

Mascha Vang med nyt projekt: Jeg er den moderne Gertrud Sand

Mascha Vang elsker jul, men hvert år har hun haft et problem.

Iværksætter Mascha Vang har lige nu travlt med at kridte danseskoene og huske sine dansetin til fredagens 'Vild med dans', men ud over at danse, så har hun også andre bolde i luften. Blandt andet er hun ved at lancere en ny julekollektion.

- Mine veninder siger, jeg er en moderne udgave af Gertrud Sand, for jeg elsker jul, og jeg har nærmest en julesweater til hver dag i december. Jeg har det sådan, at jeg godt kan lide at pynte op rigtig tidligt, og hvis jeg skal pynte op allerede i starten af november, så skal det været noget, jeg kan holde ud og se på, fortæller Mascha, der derfor i år har lavet sin egen julekollektion.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang melder ud om bryllup med Troels

Artiklen fortsætter under videoen.

LÆS OGSÅ: Efter alvorlig ulykke: TV3 ændrer ny sæson 'Robinson'

- Jeg har haft lidt svært ved at finde de rigtige nuancer til mit hjem, og så var det faktisk nemmest bare at lave noget selv, fortæller Mascha, der dog har haft store udfordringer med levering og produktion på grund af Corona.

- Det har været et frygteligt kaos, så kollektionen bliver ikke så stor, som den skulle have været, fortæller Mascha.

LÆS OGSÅ: CHOK! Derfor blev Pitzner kylet ud af natklub

Mascha har på nuværende tidspunkt designet en nissedør, en nøddeknækker, som kan gå for et kalenderlys med klodser, der kan vendes for den rigtige dato, og så har hun lavet juletræspynt.

- De drillenisser, der har boet hos os, de har altid haft en lille grim rød dør, og det matchede ikke så godt, så nu har jeg lavet en nissedør, som er en tro kopi af vores hoveddør faktisk, og som passer lidt bedre ind i farven, fortæller Mascha.

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af MASCHA VANG (@maschavang)

LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-deltager gift med Paludan