Mai Manniche (Foto: Janus Nielsen)
Mai Manniche (Foto: Janus Nielsen)

Mai Manniche trodser myndighederne: Rejser til Cypern

Mai Manniche har længe været en skarp kritiker af den danske håndtering af coronakrisen. Nu trodser hun myndighedernes anbefalinger og har bestilt en ferie til Cypern, som hun ikke har tænkt sig at gå i karantæne for bagefter.

‘Beauty Boss’ Mai Manniche har sammen med sin mor, læge Vibeke Manniche, været ganske aktive kritikere af den danske regerings håndtering af coronakrisen, som de mener har været alt for overdreven.

Mai og Vibekes mange kritiske udmeldinger har været genstand for megen debat. Ikke mindst kostede Mais holdninger hende sin tjans som ambassadør for Psoriasisforeningen.

LÆS OGSÅ: Forelsket 'Ex'-Robin: Jeg er sgu faldet for 'Årgang 0'-Mathilde

Flyver på ferie til Cypern

Men Mai Manniche er bestemt ikke færdig med at kritisere de mange – og ifølge hende for skrappe og uhensigtsmæssige - retningslinjer, som er blevet lagt ud af myndighederne som følge af coronakrisen.

Derfor har hun nu bestilt en direkte flyrejse til Cypern i næste måned, selvom Udenrigsministeriet fraråder alle ikke-nødvendige rejser til andre lande (udover snart Island, Norge og Tyskland) frem til d. 31. august.

- Jeg glæder mig til at få sol og sommer – og så glæder jeg mig til måske at kysse på en smuk græsk mand, griner Mai til Realityportalen.

- Og derudover glæder jeg mig også at gå i et fitnesscenter. Det må vi jo ikke i Danmark, men det må jeg i Cypern!

LÆS OGSÅ: Trodsede statsministerens advarsel: Sofie Linde og Petra Nagel hamstrede i Aldi

Mai mener, det er dybt kritisabelt, uden grund og ligefrem ødelæggende for folkesundheden og økonomien, at blandt andet de danske fitnesscentre fortsat skal holde lukket. I det hele taget mener hun, at Danmark allerede burde være åbnet fuldt op igen.

Ingen karantæne

Derfor har Mai heller ikke tænkt sig at gå i de 14 dages efterfølgende karantæne, som myndighederne anbefaler, når hun kommer hjem fra sin ferie på Cypern.

- Det er selvvalgt om man vil gå i karantæne, det er ikke et påbud og heller ikke forbudt at rejse ud af Danmark. Jeg går IKKE mod myndighedernes anbefaling. De skriver ordret: Rejsevejledningerne er vejledende. Det er altid din egen beslutning og dit eget ansvar hvor du vil rejse hen. Heldigvis er udbruddet stort set ovre på Cypern, ligesom det er herhjemme. Så jeg bliver lige så lidt smittet nu på Cypern som herhjemme. Og selvfølgelig holder jeg fortsat en god hygiejne og opholder mig mest muligt udenfor, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Nær ven af ‘Familien fra Bryggen’ offer for stor tragedie

Hun har derfor ingen skrupler over at trodse de danske myndigheders anbefalinger. Tværtimod glæder hun sig kun til at rejse Cyperns varmere himmelstrøg i juli.

- Jeg skal prøve at huske, hvordan det er at være et frit menneske efter en tid, hvor regeringen har forsøgt at binde os på hænder og fødder på et vanvittigt spinkelt grundlag og uden tilstrækkelig sundhedsfaglig dokumentation. Jeg glæder mig til at være et frit menneske igen og rejse ud i verden, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Jonass tjener gode penge på de sociale medier: Sådan gør jeg

LÆS OGSÅ: Efter ‘Ex on the Beach’: Amanda så Nicklaes knalde med en anden