Foto: Lars E Andreasen
Foto: Lars E Andreasen

Mai Manniche efter corona-shitstorm: Jeg frygter ikke, at mit brand tager skade

Smykkedesigneren Mai Manniche er ikke nervøs for, om folk ikke længere vil købe hendes smykker efter hendes kontroversielle udmeldinger om coronavirus i Danmark.

Mai Manniche og hendes mor, Vibeke Manniche, har den seneste tid fået en del kritik på de sociale medier for deres udmeldinger om, at regeringen og myndighederne takler coronavirussen forkert. Mai mener blandt andet, at det er forkert at tilsidesætte andre patienter, for at der er plads til coronapatienter.

- Min bekymring handler netop om behandlingen af alle de kronisk alvorligt syge mennesker, som lige nu ikke får deres behandling, udredning og genoptræning. Det er helt ude af proportioner og som om, at man har glemt alle andre patienter, siger Mai til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche forsvarer sig: Min bekymring handler netop om psoriasispatienter

Til trods for den store modstand udadtil, så er Mai ikke bange for, at det kan skade hendes brand eller smykkeforretning, JEWLSCPH.

- Tværtimod oplever vi en meget stor opbakning fra rigtig mange mennesker, ikke mindst det tavse flertal. Jeg oplever det giver os mere respekt og troværdighed, at vi netop tænker klart i det her kaos. At der så er haters, der anvender enhver lejlighed til at tryne os, det er der ikke noget nyt i. Det er de samme mennesker, der popper frem hver gang og åbenbart aldrig har noget godt at sige om andre og os. Det er heldigvis ikke dem, der er vores fokus, men alle de andre - som er flertallet, fortæller Mai til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche fratages post efter kontroversielle udtalelser

Selvom Mai ligesom mange andre forretninger de her dage er påvirket af tomme gader og landet, der står stille, så er Mai ikke i tvivl om, at hun har gjort det rigtige.

- Vi (Mai og hendes mor, Vibeke Manniche) har modtaget rigtig, rigtig, rigtig meget opbakning og et utal af mails, beskeder, opkald etc. om, hvor taknemmelige folk er for, at vi tør tænke klart og sætte spørgsmåltegn ved det, regeringen udsætter befolkningen for. Vi forsøger at få proportioner ind i indsatsen og tænke klart, siger Mai.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe i udlandet modtager hadebeskeder på nettet: Tænk jer om

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Linse og Alba udgiver børnesang

LÆS OGSÅ: Her er de nye beboere i ‘Hjem til gården’