Lukas Graham takker nej til job: Datteren betyder alt

Sangeren har sine prioriteter helt klare.

Han er den danske musiker, der har størst succes på den internationale scene for tiden, men selvom Lukas Graham nemt kunne skrue yderligere op for sin succes med flere spillejob, siger han ofte nej, fordi han hellere vil prioritere familien.

Det siger sangeren i et interview med den engelske gratisavis Metro på baggrund af, at den verdensberømte dj Avicii døde tidligere på året på grund af overbelastning.

LÆS OGSÅ: Lukas Graham i sorg: Min ven begik selvmord

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Amalie indrette børneværelse

LÆS OGSÅ: Lukas Graham drømmer om flere børn

- Jeg har mødt ham og er trist over hans skæbne. Men du er selv ansvarlig for dig selv, og jeg er meget lykkelig for at have gode managere, ligesom jeg har et fantastisk hold, der sørger for ikke at booke mig for meget, siger Lukas Graham.

Til trods for forståelsen i hans lejr, siger han stadig nej til indbringende koncerter.

- Jeg siger stadig nej til mange ting. Jeg siger nej til jobmuligheder, hvis de ligger langt væk lige før jul. Jeg vil ikke have jetlag. Jeg vil have mulighed for at fejre jul med min datter og kæreste, fortæller familiefaderen.

LÆS OGSÅ: Dansk sanger kåres til verdens værst klædte stjerne

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ung far er blevet gift

Når han optræder i Europa, forsøger han altid at være hjemme i weekenderne, og turneer i USA må ikke vare længere end to uger. Og han er fuldt ud klar over, at han formentlig vil misse datterens første skridt og ord alligevel.

- Og så forsøger jeg at have dem med på arbejde, lyder det fra Lukas.

LÆS OGSÅ: Lukas Graham holdt lønfest: Musik for millioner

LÆS OGSÅ: Nadia Shila og Heidi: Derfor svindlede vi