Lukas afslører: Taler ikke med Emil

Lukas og Emil sluttede bestemt ikke som venner.

I afsnit 11 af 'Robinson' blev det Lukas' tur til at forlade 'Robinson'-øen, men hvor deltagerne normalt sendes godt tilbage til civilisationen, valgte Emil at sende Lukas hjem med tydelig kritik.

LÆS OGSÅ: Sådan lever Kjeldbjerg under 'Robinson'

Emils ord om værdighed og personlighed har gjort forholdet skævt mellem de to jævnaldrende fyre.

- Jeg har ikke nogen kontakt til Emil. Jeg taler ikke med ham den dag i dag, afslører Lukas i en Q&A med Realityportalen.

Artiklen fortsætter under billedet af Emil.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson afslører nye tv-planer: Glæd jer!

Lukas blev i programmet meget overrasket og tydeligt berørt over Emils ord, som han ikke genkendte.

- Jeg er ikke enig i den måde, han spiller på og er på. Så jeg vil ikke have noget med ham at gøre den dag i dag. Han er sikkert en cool fyr, men jeg snakker ikke med ham, fortsætter Lukas.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører ny hverdag: Dét ser jeg frem til

Det gjorde især ondt, fordi...

Det gjorde især ondt på Lukas at få de ord med på vejen i aftenens afsnit, fordi han ikke havde regnet med det.

- Jeg fik en følelse af, at jeg bare var blevet tålt som Brian sagde. Det  gjorde ondt. Det er et spil, og det de synes, jeg var uværdig, må de selv om, det kan jeg ikke ændre på. Jeg har spillet de kort jeg fik på hånden og gjorde alt jeg kunne for at vinde i sidste ende, fortæller Lukas og fortsætter:

- Jeg har et ordsprog, jeg går meget op i fra Michelle Obama, som lyder “When they go low we go high”. Og da Emil gik i gang med sin prædiken, var det det jeg tænkte på hele vejen igennem.

LÆS OGSÅ: Populært TV3-program vender tilbage

Mie: Emil var strid

Lukas' veninde Mie, der var i alliance med Lukas i programmet, har set Emil siden opholdet på øen, men hun er enig i Lukas' holdning.

- Når jeg ser 'Robinson', så synes jeg, han er ret strid. Han er ikke særlig god til at kommunikere. Men jeg kan godt lide ham som menneske herhjemme, slår Mie fast.

LÆS OGSÅ: Kæmpe uheld i ‘Robinson’: Hastet på hospitalet

Realityportalen har været i kontakt med Emil, som ikke ønsker at udtale sig om episoden. Han mener ikke, han vil få noget ud af det, for han tror ikke, han kan ændre folks holdning, hvis de har set sig sure på ham. Han mener, det vil være at hælde benzin på bålet, og han har den seneste uge, sden aftenens afsnit kom på Viaplay, været udsat for massiv hate.

Se et større interview med Lukas, hvor han fortæller om sin deltagelse i 'Robinson', øverst i artiklen.