Nu hedder han Esben, men da vi første gang så ham på tv, var han en kvinde ved navn Line Sofie, som var mor til sønnen Aksel. (Foto: Kanal 4)
Nu hedder han Esben, men da vi første gang så ham på tv, var han en kvinde ved navn Line Sofie, som var mor til sønnen Aksel. (Foto: Kanal 4)

Line Sofie og Aksel trives på Fyn

Det har været en stor omvæltning at flytte fra Taastrup til Odense for den unge mor, men heldigvis er både hun og sønnen Aksel faldet rigtig godt til.

I sommers pakkede Line Sofie og sønnen Aksel deres liv sammen og tog flyttebilen til Odense, fordi Line Sofie blev optaget på medicinstudiet. Hele deres familie boede tilbage på Sjælland, og det var derfor en stor omvæltning for de to.

- I virkeligheden vidste jeg ikke rigtig, hvad jeg kastede mig selv og min søn ud i ved at rykke teltpælene op og flytte til en ny landsdel. Men jeg måtte tage chancen og lovede mig selv og min mor at flytte tilbage igen, hvis alting gik galt, fortæller Line Sofie til Realityportalen.dk

LÆS OGSÅ: Camillas drømme er gået i opfyldelse

God studiegruppe og god børnehave

Men det gik heldigvis ikke galt. Faktisk har rejsenværet over al forventning. Aksel er kommet i en god børnehave, og Line Sofie nyder studielivet. Her er hun kommet i en godt studiegruppe, som gør at hun sagtens kan være forælder og studerende.

- Det påvirker ikke mit studieliv specielt meget, at jeg også er forælder, og det påvirker ikke mit forælderliv specielt meget, at jeg er medicinstuderende. Når jeg er sammen med Aksel, fokuserer jeg på ham, og når jeg er på skolen, fokuserer jeg på studiet. Sådan bliver det nødt til at være, fortæller den ambitiøse mor.

LÆS OGSÅ: Line Sofie vil vise en anden side af 'De unge mødre'

Ingen ny kæreste foreløbelig 

Men selvom Line Sofie er flyttet til en ny by, er der endnu ikke kommet en kæreste. Da hun flyttede til Fyn, var det nemlig første gang hun gjorde noget uden en kærestes indblanding, og hun nyder derfor sin nyfundne frihed, da hun plejer at smide alt hvad hun har i hænderne for en kæreste.

- Jeg bruger alt min energi på Aksel og medicinstudiet, så selv hvis jeg havde en kæreste, ville hun ærlig talt nok blive forsømt. Lige nu har jeg virkelig nok i det liv jeg har, og det er svært at se en partner som en integreret del af mine fremtidsplaner.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes starter på en frisk

Dejligt med luftforandring

Generelt nyder Line Sofie at være flyttet. Selvom hun sagtens kunne studere medicin i København, er hun blevet glad for Odense. Og det gør det kun bedre, at Line Sofies lillebror netop er flyttet til byen.

-  Aksel er vild med sin morbror. Han er en ganske uundværlig hjælp, når der ind i mellem er sen undervisning, og ellers så har vi det bare hyggeligt sammen. Vi er nok lidt nogle drengerøve, når vi er sammen, erkender hun og tilføjer, at der da også er tid til at se resten af familien.

- Der er stadig langt hjem til de gamle, og det giver anledning til en del rejse-bøvl, men togbilletter er en fast del af vores budget, slutter Line Sofie af.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.