Line Hoffmeyer opløst i tårer: Den bedste nyhed i ti år

Tirsdag morgen ramt en særlig besked Line Hoffmeyer lige i hjertet, og hun følte, at hun straks måtte dele det med sine nærmeste, Lasse Rimme og familien.

Følelser kan man ikke altid styre, og det kunne den 28-årige influencer Line Hoffmeyer heller ikke tirsdag morgen, da en særlig nyhed i radioen ramte hende.

Artiklen fortsættes under videoen med Amalie, der giver status på forholdet til Mikkel Skelskov... 

Det fortæller hun i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: 'Den store bagedyst'-stjerne deler glædelig nyhed

- I morges sad jeg bag rattet, da jeg hørte min veninde Anne Lavendt læse den bedste nyhed højt i radioen, jeg har hørt i ti år. Før jeg havde forstået det helt, holdt jeg ind til siden, græd som en stukken gris og skrev til min familie, indleder Line Hoffmeyer et opslag på Instagram.

Nyheden gik på, at man i Maryland for første gang nogensinde har opereret et hjerte fra en gris ind i et menneske, og til nu har den pågældende patient levet i tre dage med det nye organ.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Derfor blev populært program aflyst

Deler det med Lasse

I 2012 blev Line Hoffmeyer selv hjertetransplantereret, fordi hendes eget hjerte var for stort og ikke kunne pumpe blod nok rundt i kroppen. Ifølge Hjerteforeningen kan hun derfor forvente at leve i kortere tid, og i gennemsnit lever mennesker, der har gennemgået en hjertetransplantation, i 15,6 år.

Derfor blev Line naturligvis dybt påvirket og glad over at høre om den slags gennembrud i videnskaben. For det giver håb til, at hun kan leve længere.

LÆS OGSÅ: Kendispar skal være forældre: Afslører kønnet

- Selv hvis jeg slog alle nuværende danske rekorder og levede 35 år med mit, ville jeg til den tid være 54 år. Med et par komplikationer og afstødninger undervejs har jeg, gennem samtaler med mine læger ikke hidtil turde gøre mig de store forhåbninger om, hvor gammel jeg ender med at blive uden ny banebrydende videnskab. Og det her er fandeme ny banebrydende videnskab, skriver influenceren endvidere i sit opslag, som hun afslutter med at opfordre til at tage stilling til organdonation.

Frem til sommeren 2021 var Line gift med tv-vært og komiker Lasse Rimmer. Men kort før deres to-års bryllupsdag, som helt præcist skulle være den 24. august, valgte de at blive skilt. Parret er dog stadig meget tætte venner og bruger meget tid sammen, de er blandt andet lige hjemvendt fra en fælles ferie på Gran Canaria, og derfor valgte Line også at dele nyheden om hjertetransplantation med Lasse denne morgen.

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut

 
View this post on Instagram
 

A post shared by LINE HOFFMEYER (@linehoffmeyerl)