Ole (Foto: TV2)
Ole (Foto: TV2)

'Landmand søger kærlighed'-Ole afslører VILD sex-hemmelighed

Landmanden Ole tøver ikke med at fortælle sine dates, at han er ret åben med sit sexliv.

Hvis man skulle tro, at alle landmænd står tidligt op og arbejder fra morgen til aften, så kan man godt tro om igen. Ole fra den aktuelle sæson af 'Landmand søger kærlighed' afslører nemlig i det kommende afsnit af programmet, at han de sidste fem til seks år har gået i swingerklub.

Alice og Gitte, der bor sammen med Ole på gården, har hørt ordet "swingerklub", men umiddelbart virker det ikke til, at de har haft mulighed for at stille en swinger alle de spørgsmål, som de har. Selvom Ole nok havde en ide om, at afsløringen ville ende i en masse spørgsmål fra Gitte og Alice, så havde han alligevel et formål med at fortælle sin hemmelighed.

- Jeg ville aflive nogle af alle de fordomme. Jeg møder kun glade mennesker i swingerklubben. Ja, jeg vil nærmest sige, at de er gladere end gennemsnittet, siger Ole til TV2.

LÆS OGSÅ: Land søger kærlighed: Derfor er jeg single

Et godt fællesskab

De sidste to til tre år er Ole kommet meget i swingerklubben, men han understreger, at det ikke kun er muligheden for flere sexpartnere, der gør, at han tager af sted.

- Der er meget socialt i det. Jeg har efterhånden et rimelig stort netværk gennem swingerklubben, så jeg kan jo nærmest komme til fest hver weekend, fortæller han.

Ofte mødes Ole med otte til 12 andre personer for at spise, hygge og få noget at drikke. Et fællesskab, som han sætter pris på, og derfor er det svært for ham at være klar i sit svar, da Alice og Gitte spørger, om han vil droppe klubben, hvis han finder sammen med en af dem.

- Det er jo som at cutte alle sine venner af, fordi det har fyldt så meget. Det vil jo efterlade et tomrum, siger Ole.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Pernille vil være dyrlæge

Familien kender ikke til swingerklubben

Ole fortæller, at hans naboer godt ved, at han går i swingerklub. Men det gør hans familie ikke.

- Min mor og søstre gør ikke. Hvis jeg kunne gøre det om, så ville jeg have holdt det for mig selv, fortæller han.

Selvom Ole gerne ville have holdt det for sig selv, så ville han gerne have det ud, fordi det er en ting, som han gerne ville blive ved med.

- Det er jo hverken kriminelt eller noget. Nogle tager i byen og finder en, de kan tage med hjem, og andre tager i swingerklubben.

Se 'Landmand søger Kærlighed' torsdag aften kl. 20:00 på TV2.

Smugkig på afsnittet her.

LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus vil date Linse: Dejligt med et ordentligt yver

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.