Kort efter brud: Dansk realitybabe har fundet kærligheden

'Beauty Bosserne'-stjernen har igen fået sig en kæreste.

I slutningen af juli afslørede Mai Manniche over for Realityportalen, at hun var blevet single efter ganske kort tids forhold.

– Så er det bare med at komme videre hurtigt. I et forhold skal man grine sammen og af sig selv. Jeg er jo så privilegeret, at jeg får mange tilbud, så derfor er jeg også hurtig til at skrive, at jeg er single – så der er måske en anden spændende mand, der skriver, fortalte hun dengang.

LÆS OGSÅ: Har Mai Manniche svindlet? Her er facts og svar

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Mai bliver chokeret over beskyldninger om, at hun skulle have svindlet.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen bakker Mai Manniche op: Det er for langt ude

Og 'Beauty Bosserne'-stjernen er kommet hurtigt videre, som hun ønskede, for nu har hun igen fundet kærligheden. Det fremgår af smykkedesignerens Facebook-profil, hvor hun står til at være kommet i et forhold mandag.

Over for Ekstra Bladet bekræfter Mai Manniche, at hun har fået sig en kæreste, men hun siger, at hun endnu ikke vil sætte navn på ham. Men de har mødt hinanden gennem fælles bekendte.

- Han er helt uden for offentligheden og arbejder som personlig træner. Så det er noget langt væk fra det, jeg laver, hvilket jeg tror er rigtig godt. Vi har kendt hinanden længe, men først over de sidste måneder har det udviklet sig, siger hun til mediet.

Mai Manniche bekræfter forholdet over for Realityportalen.

- Jeg er glad, og denne gang virker det rigtigt, siger hun og fortæller, at hun holder ham hemmelig lidt endnu, fordi han ikke er kendt i offentligheden, så det hele kan godt være en stor mundfuld for ham.

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Mai Manniche forfølges af lystige mænd