Iværksætter Sarah Louise afslører ny stor satsning

Sarah Louise har det seneste år udviklet en ny social platform, der er direkte konkurrent til både Facebook, Instagram og YouTube.

Model og iværksætter Sarah Louise Christiansen, 39, der også er kendt for TV3-serien 'Forsidefruer' har de seneste år udviklet en ny platform, der skal gøre det muligt at få betaling for den content, man lægger ud. Helt enkelt er det en platform, der samler mulighederne fra YouTube og Instagram, men hvor intet indhold lægges ud gratis, da brugerne betaler et mikrobeløb for at se indholdet af hvert enkelt opslag.

- Jeg har hele sidste år arbejdet med et koncept, der hedder 'VisuStar', som er en platform, der giver konkurrence til alle de andre SoMe-platforme. Jeg lavede platformen, fordi jeg giver så meget af mig selv på de sociale medier, og nogen gange føler jeg, at folk gerne vil have mere, hvor det, de gerne vil have, har for høj værdi til at skulle være gratis. Jeg har derfor lavet en platform ud fra mine egne behov, og som andre nu også kan bruge, fortæller Sarah Louise til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise efter omfattende operation: Kirurgen fik et chok

Eksempler på kendte mennesker, der allerede har oprettet en profil på sitet, er Jeanette Ottesen, Robert Hansen, Saseline Sørensen og Julie Berthelsen.

- Man kan enten bare følge andres content eller selv skabe content, som man så kan tjene instant penge på. Man kan som følger vælge, om man vil betale pr. video eller billede, man gerne vil se, eller man kan abonnere på månedsbasis, og prisen bestemmer kreatøren selv, fortæller Sarah Louise, der også ser en anden stor fordel ved den nye platform.

- Når man har profil på Instagram og Facebook, så har de stor politisk magt over ens indhold, og man skriver under på, at de ejer din content. Her ejer brugerne selv deres content, så der er ingen magt over det, fortæller Sarah Louise om den nye platform, der kan bruges af alle.

LÆS OGSÅ: ‘Over Atlanten’-deltager går imod reality-kulturen

De henvendelser, som Sarah Louise indtil videre har modtaget, har udelukkende været positive, og hun forstår ikke, hvorfor en platform som denne ikke er udviklet noget tidligere.

- Nu har jeg været en af de første i branchen, og der har virkelig manglet en platform, hvor vi har kunne lægge vores content op, som havde den ekstra værdi. Det giver samtidig ens følgere mulighed for at vælge en platform, hvor de er fri for reklamer, fortæller Sarah Louise, der selv står for idé, koncept og udvikling.

Sarah Louise (Foto: Privat)
Sarah Louise (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Mascha Vang og Troels udvider familien: Modtager gerne tips til fødslen

Gør op med haters

Sarah Louises håb for den nye platform er foruden et håb om succes, at den vil være med til at gøre op med alle de haters, der florerer på andre sociale medier, hvor det er muligt at oprette falske profiler.

- Jeg synes, vi som samfund har et problem i forhold til den retorik, der er på nettet. Her skal man oprette sig og registrere sit betalings id, så det er ikke lige så let at være en troll og hate herinde, som det er mange andre steder, fortæller Sarah Louise, der tager en andel af 25% af hver opslag, hvilket ifølge hende er en lille fortjeneste.

LÆS OGSÅ: Karsten Ree er ikke begejstret for Jannis medvirken i ‘Forsidefruer’

- Som blogger er man ofte nede og kun få 40 % af sin indtjening, og her bestemmer man selv, hvor meget man vil tage for et opslag, afslører hun.

Plads til kvindelige iværksættere

Sarah Louise oplever ofte som kvindelig iværksætter, at hun ikke bliver taget seriøs, og det irriterer hende, at hun som feminin kvinde ikke kan få lov til at være iværksætter på lige fod med mændene.

- Som kvinde er man bare så undertrykt i forretningsverdenen, det er i hvert fald min oplevelse. Og især når man går lidt op i sit udseende, så er det svært at få et ben til jorden, og det er svært at få anerkendelse, fortæller Sarah Louise til Realityportalen.

Sarah Louise (Foto: Privat)
Sarah Louise (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Ny dansk realityhunk har hed fortid med kendt skuespiller

Sarah Louise føler sig meget provokeret af den opfattelse - at man ikke kan være feminin og samtidig være en dygtig forretningskvinde.

- Det er noget, jeg har kæmpet imod hele mit liv. Hvis man stiger ud i et par stilletter og har lidt bobbet hår, så larmer det for meget. Hvis jeg har skulle ind til et møde, så har jeg da tænkt over at dresse mig ned og ikke være mig selv, for ellers larmer det for meget i forhold til det, jeg gerne vil have fokus på, afslører hun.

LÆS OGSÅ: Katerina Pitzner afviser corona-vaccinen

Ifølge Sarah Louise er vi på vej i den rigtige retning, men der er stadig lang vej, før en kvindelig iværksætter får samme anerkendelse som mændene.

- Det er bare nemmere for mændene, og de skal ikke arbejde lige så hårdt for samme anerkendelse, fortæller Sarah Louise, der har haft sit nye projekt undervejs i lidt over et år, men idéen fik hun allerede for et par år siden.

LÆS OGSÅ: Ung mor kasseret: Jeg er virkelig ked af det