Ilse Jacobsen trodser kræft: Jeg hænger i

Den kræftramte Ilse Jacobsen vil vise, at hun stadig hænger i og ikke ligger i graven.

Et liv med lymfekræft holdt ikke Ilse Jacobsen væk fra Christian Stadils todages 50-års fødselsdagsfest for 500 gæster i haven i Holte.

Artiklen fortsætter under videoen fra Christian Stadils todages 50-års fødselsdagsfest ...

– For længe siden lovede jeg Christian, at jeg ville kæmpe mig frem til hans fest, og nu er jeg her. Så jeg har glædet mig rigtig meget. Jeg har hverken set venner eller arbejdet i et år, så jeg trænger til at sige hej og vise, at jeg stadig hænger i og ikke ligger i graven, sagde den 62-årige tidligere 'Løvens Hule'-investor iført en flot pink habit.

LÆS OGSÅ: Mod alle odds: Kendispar skal giftes

– Kræft er en ond sygdom. Jeg har allerede fået mange kemobehandlinger, og den største af skal jeg have i næste uge, fortalte Ilse Jacobsen.

Artiklen fortsætter under billederne...

Gennem et års tid har hun lidt af cancer, og forrige søndag blev hun oveni købet ramt af stærke smerter forårsaget af galdesten. Det førte til en mindre operation.

I denne uge har er hun endnu engang indlagt på Rigshospitalet, hvor hendes stamceller er opbevaret til indsættelse.

LÆS OGSÅ: Kardashian udvider familien: Surrogatmoder har født

– Så skal jeg samtidig totalt nulstilles med en højdosis kemo, og det går ud over mit knoglevæv. Så skal stamcellerne ind og gøre deres arbejde, forklarede hun om sin behandling.

– Jeg bliver dårlig og har fået at vide, jeg skal rive hele september ud. Det er ikke sjovt. Jeg har tabt 23 kilo, sagde hun tappert, og stærkt bakket op af fødselaren.

– Vi fejrer livet, og jeg tænker i særlig grad på Ilse, udtrykte Christian Stadil ved starten på havefesten, som senere blev så vild og larmende, at politiet kom med.

LÆS OGSÅ: Amalies første tid som mor til to: Sådan har Josephine reageret