HOT NEWS: 'Badehotellet'-stjerne med i 'Vild med dans'

Nu løftes sløret for endnu en 'Vild med dans'-deltager.

De sidste par uger er der blevet afsløret flere og flere navne på danske kendisser, der skal svinge hofterne i årets omgang af ‘Vild med dans’, som sendes til efteråret.

Nu har TV 2 løftet sløret for endnu et navn, og denne gang er det skuespilleren Neel Rønholt, der blandt andet er kendt fra 'Badehotellet' og 'Tinkas Juleeventyr', der er blevet afsløret som ny ‘Vild med dans’-stjerne.

LÆS OGSÅ: ‘Løvens hule’-stjerne med i ‘Vild med dans’

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Bjerrehuus med i ‘Vild med dans’

- Jeg er meget spændt, men jeg er ikke længere lige så bange, som jeg var i starten. Nu er det primært en god nervøsitet, fortæller den 34-årige skuespiller til TV 2.

Som 10-årig gik Neel til jazzballet, men det betyder ikke, at hendes tro på sig selv er høj, når det kommer til evnerne på dansegulvet. Hun er nemlig meget perfektionistisk og kan være hård mod sig selv.

LÆS OGSÅ: Dansk hitsangerinde er med i ‘Vild med dans’

- Der er noget sårbart over at stille sig til skue og sige: "Okay, det her er det bedste, jeg kan. Værsgo' at bedømme det", siger skuespilleren til TV 2 og tilføjer:

- Jeg kaster mig ud i noget, jeg aldrig har prøvet før. Det er med til at gøre, at man forhåbentlig får en stor oplevelse, og så rykker man måske nogle ting ved sig selv.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-chok! Her er Silas Holsts nye mand

Udover Neel Rønholt er det indtil videre blevet afsløret, at Oscar Bjerrehuus , Mikkel Kessler, Michael Maze, Coco O, Birgit Aaby og Jakob Fauerby skal medvirke i 2019-udgaven af danseprogrammet.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Vild med dans’-babe er gravid

LÆS OGSÅ: Kessler og Maze i ‘Vild med dans’: Det var et væddemål