Lise og Michael fra 'Nybyggerne'
Lise og Michael fra 'Nybyggerne'

Højgravid TV 2-deltager: Jeg græd mange tårer

Lise Vandborg er gravid med sit tredje barn, men derfor er der stadig mange følelser involveret.

Selvom Lise Vandborg fra TV 2-programmet 'Nybyggerne' har gjort det to gange før, så er graviditeter og fødsler sjældent ens, og der er altid mange følelser forbundet med en graviditet.

LÆS OGSÅ: Så du det? 'Paradise Hotel'-vinder med i nyt DR-program

Artiklen fortsætter under videoen.

Det måtte Lise sande, da hun for en uge tilbage skulle ind til sin jordemoder.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er Fie store nyhed

- I sidste uge var jeg overbevist om, at jeg skulle have planlagt kejsersnit. Sov ikke hele ugen. Viljestærk som jeg er, gik jeg i træningslejr for at få ham til at vende sig, forklarer Lise i et opslag på Instagram og tilføjer:

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik': Derfor er parrene matchet op

- Jeg mødte op til vendingsforsøg for en uge siden, men den lille fyr havde slået en kolbøtte inden. Jeg græd mange tårer, da han havde vendt sig. Mest i frygt for fødsel, og alt hvad der kan gå galt. Kontroltabet slog mig.

Lise satser på, at den lille fyr bliver liggende med hovedet nedad nu, for nu er det et spørgsmål om få dage, før han kommer.

- Hver gang jeg mærker det mindste, tænker jeg “ej, er det på vej”. Men vi har ikke travlt. Hvis jeg føder samtidigt, som Villy blev født, bliver det engang i næste uge. Den tanke i sig selv er fuldstændig vanvittig. Det er jo så vildt altså. Om lidt er vi 5, skriver Lise fortsat.

Lise og Michael vandt 'Nybyggerne' i 2016, siden har de fået drengene Villy og Verner, som venter sig en lillebror.