Gift ved første blik
Gift ved første blik

'Gift ved første blik': Derfor er parrene matchet op

Læs her, hvorfor eksperterne mener, at de tre par er gode match.

Torsdag står igen i kærlighedens tegn, når andet afsnit af 'Gift ved første blik' ruller over skærmen. Her ser vi de sidste tre par sige ja til at blive gift med hinanden.

LÆS OGSÅ: TV 2-par indgår kæmpe samarbejde

Der er en del ændringerne i den nyeste sæson af det populære DR-program, og én af dem er, at en af eksperterne møder op til bryllupsfestlighederne.

LÆS OGSÅ: Robin og Charity i store problemer

- Vi eksperter holder taler til bryllupperne, hvor vi giver parrene begrundelserne for, hvorfor de er matchet. Det giver dem en større mulighed for at læne sig ind med tillid til processen, fordi de kan forstå, hvorfor det lige netop er de to, der er blevet sat sammen, siger ekspert Trine Hjorth Bønnerup.

Mark og Line

Det første match, vi møder, er 31-årige Line og 33-årige Mark, der begge er bosat på Fyn. Ret hurtigt bliver vi bekendt med, at Line søger en mand, der har et håndværker-look, og at der gerne må være fart over feltet.

LÆS OGSÅ: Melvin afslører STOR nyhed

Mark arbejder som kranfører, og i hans introvideo får vi hurtigt en fornemmelse af, at han ikke bruger meget tid på sofaen. Han fortæller også, at han skal have en hustru, der samler på eventyr. Det afspejler sig også i eksperternes tale.

LÆS OGSÅ: WHAT: 'Gift ved første blik'-deltager kom med på falderebet

- Kære Line, Kære Mark. I står i dag ved indgangen til ægteskabet, og I drømmer begge om at stifte familie. Mark har sat drømmene i system og har netop købt et fint, lille byhus i Odense, som han håber kan danne rammen om sin familie, siger Trine Hjorth Bønnerup til brylluppet.

Artiklen fortsætter efter videoen:

Sara og Nicklas

Det andet match, der bliver gift, er 32-årige Sara og 30-årige Nicklas, der begge bor i Jylland.

Eksperterne fortæller, at de er et godt match, fordi de begge er intellektuelle mennesker, der er aktive i deres vennerelationer, og at de begge går op i selvudvikling.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-vinder gør comeback

- Sara, du leder efter en mand, der er rummelig, ærlig og humoristisk, der er interesseret i dybere samtaler og oplevelser. Jeg tror ikke, vi kunne havde fundet en, der passer bedre. Og Nicklas, du leder efter en kvinde, som har indre ro, intelligens og selvtillid. Jeg tror, du kan stoppe med at lede, siger ekspert Eivind Johansen til brylluppet.

LÆS OGSÅ: Nu viser Aura Dione datteren frem: Hjertet flyder over

Pernille og Martin

Det sidste par, der er blevet matchet, er 45-årige Pernille og 46-årige Martin, der begge bor på Sjælland. De har hver tre børn, og de giver også udtryk for, at de nyder at opleve kulturelle ting.

I introvideoen ser vi Pernille, der er i Det Ny Teater, mens Martin også fortæller, at han vil i teateret, til parmiddage og på caféture med sin kommende hustru.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise giver datteren vild fødselsdagsgave

Eksperterne mener, at de er et match, fordi deres livsstil og livssyn passer godt sammen, men de erkender også, at der kan opstå problemer.

- Kære Martin og Pernille. Vi ved, at nye følelser må opleves, granskes og analyseres undervejs. Her mener vi også, at I skal tænke over, at I har lidt et forskelligt tempo, siger ekspert Sarah Holst Kjær og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Niarn alvorligt syg: Nu reagerer han

- Pernille, du har brug for tid til at reflektere. Martin, din udadvendthed er en stor drivkraft i dit liv, men du bør måske onde dig selv at geare lidt ned og tage det lidt mere roligt i de kommende uger.

Hvordan det kommer til at gå de fem par, kan du se hver torsdag kl. 6.00 på DRTV eller på DR1 kl. 20.00.