'Årgang 0' (Foto: Camilla Hey/TV2)
'Årgang 0' (Foto: Camilla Hey/TV2)

HER ER DATOEN: 'Årgang 0' er tilbage

Find popcornene frem, for nu er TV 2s mest populære reportageserie tilbage.

2018 bliver skudt i gang med et brag, for traditionen tro byder begyndelsen på et nyt år også på helt nye afsnit af TV 2s mest populære reportageserie gennem tiden, 'Årgang 0'. Den nye sæson har premiere tirsdag d. 2. januar, og igen i år kan man følge Stephanie, Christian og Rachel.

Og der er ingen tvivl om, at de nu 17-årige unge mennesker er værd at følge, når de kaster sig ud i begyndelsen på voksenlivet. Den kommende sæson følger blandt andet Rachels år i Argentina og Stephanies opstart på HF, mens Christian fortsat går på gymnasiet.

– I den nye sæson kommer der nogle optagelser fra Argentina, både fra skolen og fra en rejse til Buenos Aires, og så kommer der også optagelser fra den nye skole i Birkerød og min hjemkomst til Danmark, fortalte Rachel i sidste måned, mens Stephanie stemte i:

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-pigerne afslører: Vil vi fortsætte efter 2018?

– Seerne kan endnu engang glæde sig til selvfølgelig at følge mig og min familie. Der kommer måske til at være lidt med min kæreste med. Og en lille smule med skolen også, da jeg er startet på HF.

Der er ekstra god grund til at nyde den kommende sæson af programmet, for det kan være den næstsidste i rækken. Da vi første gang mødte ‘Årgang 0’-stjernerne i år 2000, fik vi at vide, at vi ville følge børnene, indtil de blev 18 år. Siden har Marie, Mathilde og Emma trukket sig fra programmet, mens Christian er kommet til.

Til næste år bliver Rachel, Christian og Stephanie dog 18 år, hvilket betyder, at programmet meget snart lakker mod enden – medmindre nye planer bliver igangsat. Og selv hvis TV 2 har flere planer med de populære børn, som snart er voksne, så er de ikke sikre på, de vil fortsætte med at blive filmet.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-fyr flytter hjemmefra

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde flytter sammen med kæresten

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold