Foto: Privat
Foto: Privat

Glennie skal have en abort

24-årige Glennie fra 'De unge mødre' er gravid med sit tredje barn, men har besluttet at få en abort, da hun ikke føler, at endnu et barn passer ind i hendes liv.

Glennie, kendt fra 'De unge mødre', er netop blevet gift med manden Christian. Glennie har som bekendt to børn fra to tidligere forhold, og nu venter parret deres fælles barn.

-Det er rigtigt, at jeg er gravid. Jeg er cirka seks uger henne. Men jeg har besluttet at få en abort, fortæller Glennie til Realityportalen.dk og fortsætter:

-Årsagen til, at jeg har valgt en abort er fordi, det lige nu er mere vigtigt for mig at gennemføre min uddannelse, være sammen med min mand og vores familie. Jeg har haft nok kaos nok i mit liv, og det vil jeg ikke have igen. Nu er jeg kommet rigtig langt, og det skal gerne fortsætte sådan, forklarer Glennie.

Faktisk har Glennie tidligere været gravid, men dagen før hun skulle scannes begyndte hun at bløde, og hun aborterede.

LÆS OGSÅ: Nadja tænder lys for afdød søn

Aldrig mere tv

Glennie har som nævnt haft en turbulent tid, men ægteskabet med Christian føles rigtigt.

-Christian og jeg har det rigtig godt sammen, han er et utrolig rart menneske. Og vi havde et rigtig godt bryllup, siger hun.

Realityportalen.dk spurgte Glennie, om man vil se hende på tv igen, og svaret kom prompte.

-Jeg skal aldrig nogensinde være med i tv igen. Jeg ønsker ikke at udstille mit liv på tv nogensinde igen. Og jeg har også kun valgt at udtale mig til jer for at slippe for, at min graviditet kommer ud i de andre medier, slutter Glennie som tilføjer, at hun ikke længere ønsker at være en del af offentligheden.

LÆS OGSÅ: Camilla Sophia hasteopereret

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.