Giftede sig både fredag og lørdag: Dobbelt ja

Det var en stor dag for Prins Gustav og Prinsesse Carina, der endelig kunne gifte sig efter 19 år.

De måtte gå så grueligt meget igennem, inden de kunne få hinanden, så da prins Gustav, 53, og prinsesse Carina, 53, efter 19 år endelig kunne gifte sig, gjorde de det to dage i træk.

LÆS OGSÅ: Prins Nikolais kæreste deler stor nyhed

Fredag den 3. juni blev de borgerligt viet med kronprins Frederik og kronprinsesse Mary som vidner, og lørdag sagde de ja i slotskirken i Bad Berleburg med Frederik som forlover og Mary som æresbrudepige.

LÆS OGSÅ: Frederik i fuld sving: Pedal-prins

Artiklen fortsætter under billedet...

Inden han kunne få amerikanskfødte Carina, måtte Gustav gennem opslidende, årelange retssager om slottet, som han arvede efter sin farfar. Mens det stod på, var der indsat en bobestyrer, der behandlede prins Richard og prinsesse Benediktes ældste søn som en lejer, der ikke engang havde adgang til de skove, hvor han er vokset op.

LÆS OGSÅ: Prinsesse Isabellas konfirmation: Sikke’n fest

Artiklen fortsætter under billedet...

Og da han endelig fik medhold som den retsmæssige ejer til slottet og besiddelserne, blev han og Carina adskilt af pandemien og kunne ikke se hinanden i et halvt år.

LÆS OGSÅ: Margrethe og Elizabeths nære forhold: Vi taler om børnene

På grund af sygdom kunne Carinas forældre ikke deltage i bryllupperne, men hendes bror og søster kom fra USA med deres familier.