Geggo om ny bolig: Vil ikke udsætte Alba for det samme

Geggo har sine børn i tankerne og særligt sin ældste datter, når det kommer til ny bolig.

Stephanie Karma Salvarli, bedre kendt som Geggo, er i aften til TV Prisen i Tivoli Hotel og Congress Center, en begivenhed som Geggo elsker at være til, og derfor er hun til fest i aften med sin veninde Burger, selvom tv-programmet 'Familien fra Bryggen' ikke i år er nomineret, da programmet er på pause på ubestemt tid.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson afslører: Derfor er min kæreste hemmelig

Til HER&NU afslører Geggo at hun og manden Cengiz er begyndt at kigge på hus, og at de er kommet frem til beslutningen at bygge selv. Det er dog lettere sagt end gjort, da beliggenhed vægtes højt.

- Det er meget vigtigt for Cengiz, at vi bliver på Amager. Han er meget sådan en 'brænd broerne type - vi behøver ikke andet end Amager'. Jeg gad jo godt lidt længere ud af byen, fortæller Geggo, der dog stadig føler sig tæt knyttet til Amager, hvor hun er født og opvokset.

- Jeg gad bare godt ud ved nogle marker og noget natur, men han (Cengiz red.) er ikke enig, så vi bliver på Amager.

LÆS OGSÅ: Geggo planlægger sit tredje bryllup

En anden god grund til at blive på Amager er parrets ældste datter, Alba, der til sommer starter i skole.

- Vi bliver i nærheden af, hvor Alba starter i skole, det er vigtigt. Vi prøver så vidt muligt ikke at tage hende ud og lave en masse skift. Jeg har selv haft 11 skoleskift i hele min barndom, og jeg ved godt, hvor forvirrende det kan være, så jeg vil gerne give hende en tryg base, fortæller Geggo, inden hun går ind til showet, der starter kl. 20.00.

LÆS OGSÅ: Risgaard i kæmpe nederlag til Buch