Geggo og Cengiz satser stort: Nye tiltag i 'Stjerne Boksning' 2022

Geggo og Cengiz knokler hele tiden for at gøre det bedre.

Lige nu er Geggo og Cengiz ved at lægge sidste hånd på 'Stjerne Boksning', der vender tilbage til august med et stort boksestævne i Brøndby Hallen.

Ifølge Cengiz har de fundet noget unikt, hvor ingen har lavet noget lignende af før, men trods to velafviklede stævner, er parrets ambitioner for projektet ikke i mål.

LÆS OGSÅ: Panik hos Stephanie og Cengiz: Det er jo det værste, der kan ske

- Vi er overhovedet ikke på toppen endnu, men vi sigter efter det. Jeg føler, der er meget at arbejde på. 'Stjerne Boksning' kan gøres bedre, man lærer hvert år af de fejl, der nu er. Man kan altid gøre det bedre, og man skal sigte efter at gøre det bedre og tage nogle chancer, fortæller Cengiz til HER&NU og fortsætter:

- Man skal passe på med at stå stille, fordi det fungerer. For det kan sagtens gøres bedre.

LÆS OGSÅ: ! Se Linses fyr fra Tinder

Sidste år blev 'Stjerne Boksning' også afholdt i Brøndby Hallen, men der er alligevel ændret på nogle ting.

- 'Stjerne Boksning' var sindssygt fedt sidste år, men det bliver endnu bedre i år, fortæller Cengiz og uddyber, hvad der bliver anderledes.

- Vi har optimeret på vores pay-per-view del, vi har optimeret vores lyddel, vi har fået dobbelt så mange mennesker ind, og vi får vores egen app, hvor man kan se det på. Så vi prøver hvert år at bruge det overskud, der er, på at gøre det bedre i stedet for at trække det ud til egen lomme.

LÆS OGSÅ: Casper Balo indrømmer: Er forelsket i denne 'Bachelor'-babe

Ifølge parret koster det dem rigtig meget at afvikle 'Stjerne Boksning', men de vil ikke ind på, hvor meget det koster.