Frederik og Marys besked til Eriksen: Hemmelig hyldest

Lige siden Christian Eriksen for fem uger siden faldt om med hjertestop under kampen mod Finland, har han været i kronprinsparrets tanker.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary var blandt de mange tusinde vidner i Parken, der fortvivlet så ham kollapse på grønsværen og kort efter blive genoplivet og transporteret til Rigshospitalet.

Påmindelsen om, hvor brat livet kan slutte, har sat sig dybt, og derfor var der også en helt særlig hilsen til Eriksen, der har fået pacemaker efter hjertestoppet og har det godt igen.

LÆS OGSÅ: Mary på børnehospice: Et herligt møde

For da kronprinsfamilien efter nederlaget på Wembley i onsdags roste alle de danske spillere og folkene omkring dem, takkede de dem særligt for at have kæmpet med hjertet og givet alt, de havde.

- Tak til vores landshold for et fantastisk EM. Selvom festen slutter nu (for denne gang!), så er vi alle stolte over den fantastiske præstation, vi har været vidne til. ⁣Tak for at I kæmpede med hjertet og gav alt, I havde, lød det fra kronprinsparret, der havde prins Christian med i London for at overvære kampen, der skuffende endte 2-1 til England.

LÆS OGSÅ: Nu griber Kronprinsparret ind: Beskytter Isabella

LÆS OGSÅ: Mary og Frederik dybt rørt: Kæmpe chok

Den 15-årige tronfølger, der naturligvis havde sin Christian Eriksen-trøje med nummer 10 på, havde en stor aften, hvor han både mødte David Beckham, der sad lige bag ham og hans forældre, og prins William af Storbritannien. Den 39-årige William var alene på stadion, fordi hans hustru, hertuginde Kate, var i isolation efter at have været nær en Covid-19 smittet.

Ved finalen mod Italien i søndags havde han både Kate og sønnen George, syv, ved sin side, men her var humøret ved finalefløjtet knap så højt som efter kampen mod Danmark. Efter straffesparkskonkurrence tabte England 4-3 til Italien, der velfortjent blev Europamestre.

LÆS OGSÅ: Nu griber Kronprinsparret ind: Beskytter Isabella