Emma: 'Årgang 0' fylder ikke særlig meget

Selvom hun er et kendt ansigt og ofte bliver stoppet på gaden, så fylder 'Årgang 0' ikke særlig meget i Emmas liv.

Emma Josefsen har haft et kamerahold i ryggen, lige siden hun blev født - og det er i bogstavelig forstand, for filmholdet var med til fødslen. Hun er en del af hele Danmarks 'Årgang 0', men alligevel fylder programmet ikke så meget i hendes liv, afslørede hun i en livechat på tv2.dk i går efter sæsonens sidste afsnit, hvor hun blev spurgt, hvor meget programmet fylder i hendes hverdag.

-Det fylder ikke særligt meget. Der bliver kun filmet 8-10 dage om året, svarede Emma og påpegede, at man godt kan fravælge at blive filmet. Det gjorde hun for eksempel i kirken til sin konfirmation, så her filmede de kun hjemme hos familien til festen.

En anden seer vil vide, om det ikke er mærkeligt at blive filmet, når man har veninder på besøg. Det synes Emma ikke, at det er, til gengæld gruer hun lidt for den dag, hvor hun får en kæreste - for det vil blive mærkeligt med et kamerahold i ryggen, forudser hun.

Men selvom hun ikke bryder sig om den udsigt, så regner hun med at fortsætte i programmet, indtil hun fylder 18 år.

LÆS OGSÅ: Se hvor søde ‘Årgang 0′-børnene var som små

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-Christian om pigerne: Det giver mig selvtillid

Det går meget bedre nu

I denne sæson af 'Årgang 0' kunne man følge Emma gennem en svær periode, hvor hun var tynget af, at hun stillede for store krav til sig selv og følte, at hun skulle være perfekt. Det gav hun også en opdatering på i chatten.

-Jeg har det meget bedre nu, efter at jeg har snakket med lærerne om det, og de ved, at jeg arbejder med, at jeg ikke skal stille så store krav til mig selv, forklarede hun.

Hele chatten med Emma kan ses her. Gårsdagens afsnit var det sidste i denne sæson af 'Årgang 0', så nu er der bare tilbage at vente i 11 måneder på, at hele Danmarks yndlingsfamilier vender tilbage til skærmen.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-Stephanie: Jeg bliver udnyttet

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser