Efter 'Løvens Hule': Er flyttet ind hos Jesper Buch

Ingen løver ville investere i uld, men på en måde gik Zana Labovic alligevel ikke tomhændet fra 'Løvens Hule'. Siden er hun endda kommet meget tæt på en af investorerne.

33-årige Zana Labovic er en af de iværksættere, som man her til aften kunne opleve i den varme stol i 'Løvens Hule'.

Hun præsenterede sin virksomhed 'Monte Home', som er tøj i uld strikket af kvinder i Montenegro, og hun søgte 500.000 kroner for 20 procent af virksomheden.

Men hverken det beløb eller mindre var løverne med på, selvom Zana charmerede sig ind hos dem med sin energi og ærlige historie om en mislykket jagt på et får i Ballerup. Hun forlod hulen uden en investering, men tog så meget andet med derfra.

LÆS OGSÅ: WOW! Kendisser raser over Martin Jensen

- De sagde, jeg skulle fokusere på salg, og det tog jeg virkelig til mig. Det var et godt skub i numsen. Jeg har fordoblet antallet af fysiske butikker, og jeg har fordoblet antallet af webshops. Jeg har også lige fået en butik i Holland og Belgien, og målet for 2021 er at komme endnu mere ud i Europa, siger iværksætteren.

Zana bor i København med sin kæreste, Anders. Han er også selvstændig, og det var ham, der i sommeren fik hende til at melde sig til 'Løvens Hule'. (Foto: Privat)
Zana bor i København med sin kæreste, Anders. Han er også selvstændig, og det var ham, der i sommeren fik hende til at melde sig til 'Løvens Hule'. (Foto: Privat)

Udover at det har givet pote for forretningen med så mange gode, konkrete råd fra løverne, så var det også en vild rutsjebanetur følelsesmæssigt.

- Jeg gik hen til det kryds, kameraholdet havde fortalt mig, jeg skulle gå hen til. Og så løftede jeg hovedet og kiggede på dem (investorerne, red.). Og først dér, lige i det sekund, fatter jeg, hvad det egentlig er, jeg har meldt mig til. Det var så vildt! Efter jeg gik ud af døren var mit adrenalin-niveau helt vildt, som om jeg var på et eller andet drug, husker Zana, der nærmest får hjertebanken ved at tale om det.

Siden 'Løvens Hule' er der blevet fokuseret på salg. (Foto: Privat.)
Siden 'Løvens Hule' er der blevet fokuseret på salg. (Foto: Privat.)

LÆS OGSÅ: Janni Ree efter kritik: Fra nu af opfører vi os ordentligt

Rykket ind hos Jesper Buch

Løverne mente, Zana skulle lære folk at gå med uld. De efterlyste en salgsstrategi fra hendes side og foreslog hende en partner, så hun ikke selv skal fokusere på alle opgaver i virksomheden. Partneren har hun endnu ikke fået.

Men lidt sparring får hun dog. For selvom 'Løvens hule'-deltageren gik derfra uden investering, så er hun alligevel kommet tættere på investor Jesper Buch, da hun har lejet sig ind i hans kontorfællesskab i villaen på Frederiksberg.

LÆS OGSÅ: Genkendte du ‘X Factor’ Julie-Maja?: Her har du set hende før

- Den plads søgte jeg helt tilfældigt før, jeg meldte mig til 'Løvens Hule', siger hun.

Jesper Buch udtalte efter Zana havde præsenteret sin virksomhed, at hun har en krøllet hjerne, at hun flyver rundt, og at det vil give ham sindssyg stress at arbejde sammen med én som hende. Derfor skrev Zana efterfølgende til ham, at hun ikke ville leje sig ind alligevel, hvis der ikke var plads til, at hendes personlighed kunne blomstre.

- Men så skrev han tilbage, at det slet ikke var sådan, han mente det, og at jeg ikke skulle tænke over det, fortæller hun.

45-årige iværksætter og investor, Jesper Buch. (Foto: DR/Per Arnesen.)
45-årige iværksætter og investor, Jesper Buch. (Foto: DR/Per Arnesen.)

Klar på en bytur

Derfor har hun siden 1. oktober haft kontor på Frederiksberg. På trods af at Jesper Buch  også har bopæl i villaen, har hun kun mødt ham én gang, og det var nu heller ikke Jesper Buch, der var årsagen til, at hun lejede sig ind.

- Det var vigtigt for mig, at der er nogle, som er skarpe til markedsføring, og det er der virkelig, fortæller hun.

Til gengæld gav Jesper Buch i programmet udtryk for, at han med glæde ville tage en bytur sammen med 'Monte Home'-stifteren. På grund af corona har det dog endnu ikke været en mulighed.

LÆS OGSÅ: Stenrige Jesper Buch: Jeg mangler ikke noget

- Men jeg kunne godt se mig og ham i byen sammen, det kunne virkelig være sjovt. Jeg tror, vi er samme type, når det gælder at danse og have det sjovt, griner hun.

Zana ser meget lyst på fremtiden for sin virksomhed, hvor hun meget muligt får en partner og en praktikant med på holdet.

- Der er ikke noget, der hedder: "Hvad nu hvis". Der er denne virksomhed, og så gælder det om at udvide den. Der er sket så meget, jeg kan kun anbefale at deltage i 'Løvens hule'. Siden min deltagelse har jeg lavet det hele om, og jeg kan kun give dem skylden, siger hun om sit møde med løverne.

LÆS OGSÅ: Så du det? Amalie Szigethys gamle virksomhed i ‘Løvens hule