Deltagerne fra 'Jaget vildt' afslører: Vores første møde med politiet

I tv-programmet 'Jaget vildt' skal deltagerne løbe fra politiet, men hvornår mødte de personligt selv politiet for første gang i livet?

I dag er der premiere på sæson 3 af 'Jaget vildt'. Her skal fire kendte par gemme sig fra et hold efterforskere, og det eller de par, der lykkes at skjule sig fra politiet i ti dage, vinder konkurrencen.

Men hvad er egentlig de kendte danskeres personlige forhold til politiet, og hvad var deres første personlige møde med politiet? Vi har spurgt seks ud af de i alt otte deltagere.

LÆS OGSÅ: TV 2-stjerner sælger båden

Jacob Riising

Jacob Riising var på flugt med sin gode kammerat Anders Breinholt i 'Jaget vildt', og det er nok det mest kriminelle, han nogensinde har foretaget sig.

- Jeg havde en detektiv-klub, da jeg var ti år gammel med naboens børn. Der finder vi nede i nogle kolonihaver sølvfade, som højst sandsynligt er blevet stjålet , og det er mit første møde med politiet, da de kommer. Her er jeg jo på den gode side af loven, fortæller Jacob til HER&NU og tilføjer:

- Jeg har aldrig været på kanten med loven. Jeg er så dødssyg, at jeg ikke engang har stjålet noget fra en butik. At stikke af fra politiet mange dage i træk i det her tv-program, er det mest kriminelle, jeg har begivet mig ud i.

LÆS OGSÅ: Store ændringer af ny sæson 'Bachelor'

Artiklen fortsætter under videoen.

Lisbeth Østergaard

Lisbeth Østergaard er på flugt med sin veninde Rikke Hørlykke, som hun blandt andet kender fra optagelserne til 'Vild med dans', og rent fysisk er de et stærkt makkerpar, men erfaringsmæssigt har de måske ikke så meget at trække på.

- Jeg er faktisk i tvivl om, om jeg har haft et første møde med politiet, fortæller Lisbeth til HER&NU og tænker videre.

- Jo jo, jeg er blevet stoppet i bil, fordi jeg engang tog et højresving engang for tidligt, hvor det faktisk var cykelstien, jeg kørte ind på. Jeg ramte ikke nogen, forsikrer Lisbeth og griner.

LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard scorer ny værtsrolle

Uheldigt for Lisbeth kørte der en civilbetjent lige bag hende, som snuppede hende i hændelsen.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Martin Johannes Larsen og Rasmus Brohave

De to fynboer Martin Johannes Larsen og Rasmus Brohave havde det sjovt med at stikke af fra politiet. Personligt har de et godt forhold til ordensmagten.

- Jeg har intet i klemme hos politiet, fortæller Martin hurtigt og griner, mens Rasmus tilskriver sig den kommentar.

- Jeg har jo faktisk lavet en video på YouTube med politiet og havde en super god oplevelse med det. Jeg var på videoen på arbejde en dag som betjent og fulgte en patruljebil, fortæller Rasmus.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Fik lægehjælp efter 'Robinson'-dyst

Trods det gode forhold havde de to en kæmpe respekt for efterforskerne. Og de husker da også tilbage på andre minde med politiet.

- Jeg har fået to fartbøder i mit liv. Den ene var for et par uger siden på vej hjem fra Mascha, der også er med i programmet. Hun skulle signere en bog, jeg skulle give til min søster i fødselsdagsgave, og på vej hjem bliver jeg blitzet, fortæller Rasmus.

LÆS OGSÅ: Højgravide Tina Müller til landskamp: Spændt og nervøs

Martins første møde med politiet ligger langt tilbage.

- Mit første møde med politiet var i folkeskolen, hvor jeg fik lov til at sidde ovenpå en politimotorcykel, fortæller 'Vild med dans'-værten til HER&NU.

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Sarah smed kjolen under 'Vild med dans'

Artiklen fortsætter under billedet. 

Troels og Mascha

Ægteparret Mascha Vang og Troels Krohn-Dehli har som mange af de andre par aldrig været på kanten af loven, men de husker et møde med politiet, der ikke ligger så langt tilbage.

- Jeg er jo som regel på hold med politiet, ordensmagen og myndighederne, det er jeg jo en del af, så at være på den anden side er ret uvant for mig, fortæller Troels, der er jagerpilot og forklarer om den uheldige episode med politiet.

LÆS OGSÅ: Efter brylluppet: Mascha sender rørende hilsen

- Vi blev vækket midt om natten derhjemme af politiet, som ville spørge, om det var vores bil, der holdt midt på vejen med alle dørene åbne, fortæller Troels, og Mascha tilføjer:

- Og det var det, for jeg havde shoppet noget og var simpelthen så begejstret for at komme ind og få det op inde i huset, og så havde jeg simpelthen glemt, at jeg var ved at tømme bilen, og så var vi jo gået i seng, og bilen stod ude på vejen med alle dørene åbne, og nøgle og taske var i bilen, fortæller Mascha og griner.

LÆS OGSÅ: 'Stormester' vender tilbage med særligt twist