Christiane opløst i tårer: Sorgen sidder som en knude i maven

Christiane Schaumburg-Müller har mistet en god veninde, som har været en del af hendes liv, siden de var teenagere.

Det står allerede klart, at der er mange, der vil savne sundhedsguruen Anne Bech. En af dem er 39-årige Christiane Schaumburg-Müller, for Anne var hendes gode veninde, fra de var helt unge, og på en måde var hun mere end bare en veninde.

- Vi har danset sammen, været på turné, lavet bøger sammen, vi har grint, vi har rejst, sparret med hinanden, og vi har fejret succeser sammen og krammet når livets prøvelser tittede frem. Du var sjov, du var følsom, du var videbegærlig, skriver 'Vild med dans'-værtinden i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Anne Bech er død

Christiane Schaumburg-Müller og træner Anne Bech. (Foto: Sisse Stoyer)
Christiane Schaumburg-Müller og træner Anne Bech. (Foto: Sisse Stoyer)

Anne Bech var forfatter og foredragsholder, men siden 2019 brugte hun det meste af sin energi på at kæmpe mod den binyrekræft, som hun fik konstateret i februar 2019. Lige til det sidste var hun åben omkring sit kræftforløb, og hun bevarede sin kampgejst og nægtede at give op.

Men her til formiddag blev det oplyst på Anne Bechs Instagramprofil, at hun er sovet stille ind. Hun blev 42 år.

LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde dropper strandvejen: Ind til byen

- Intet kunne slå dig ud. Men nogle ting kan man ikke overvinde. Det umulige var ikke muligt. Englene kaldte dig hjem. Alt for tidligt. Og sorgen sidder som en knuden i maven, og mine tanker og tårer skaber en sø - et hult rum. Uretfærdighedes hule, skriver Christiane.

Hun afslutter sit opslag med at fortælle, at Anne Bech vil blive ved med at være en inspiration.

- Du vil altid være min veninde, og vores minder vil aldrig dø.