Jesper fra 'Den store bagedyst' (Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR)
Jesper fra 'Den store bagedyst' (Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR)

'Bagedyst'-hunk er blevet kærester med blogger-babe

En velkendt 'Bagedyst'-finalist har fundet kærligheden.

Jesper Søvndal fra Kolding tryllebandt i efteråret danskerne med sine kagekreationer, da ‘Den store bagedyst’ løb over skærmen, hvor han nåede helt til finalen.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-holdet er klar til den nye sæson

Dengang fortalte 28-årige Jesper, at han drømmte om at finde en målrettet kæreste, som havde en passion, hun gik meget op i. Derudover skulle hun være super sød, og så var det bestemt en fordel, hvis hun godt kunne lide kage. 

LÆS OGSÅ: Sådan er det gået de tidligere ‘Bagedyst’-vindere

Nu viser det sig, at Jesper har haft heldet med sig. Han afslører nemlig på sin Instagram-profil, at han har fundet sig en dejlig kæreste:

- Dengang jeg var i Marrakesh og fik en kæreste, som lærte mig alt om at blogge. Johanne og jeg er nu så ægte kærester, som man kan blive: Hun har offentliggjort det på sin blog, afslører Jesper sammen med et billede af ham og bloggeren Johanne Mygind, der har bloggen 'Nutidensmor'.

LÆS OGSÅ: BAKING NEWS: ‘Bagedyst’-darling er blevet gift

- I 1,5 år har det været fem dage som fuldtidsmor med madpakker, aftensmadsfabrikation af andet end pomfritter. En hverdag med et menneskeligt vækkeur, der prikker til mig klokken 06.30, med konflikter og kærlighed, med børnehaveafhentning og godnatlæsning. Dette er efterfulgt af fem mærkelige dage som “bare Johanne” med mine løse arbejdstider som selvstændig, venindeaftaler, sent i seng, sent op, Netflix i stakkevis og kun mig selv at tage hensyn til. Nu er det lige ved, at jeg har lyst til at sige, at jeg kører en ordning med fem dage med Augusta og så fem dage med Jesper. Altså, som så er ham, jeg var date med i Marrakech, som i Marrakech også blev min kæreste, fordi han spurgte på et sødt postkort, som han havde med hjemmefra, uddyber Jespers kæreste, Johanne, på sin blog.

LÆS OGSÅ: Linse stopper samarbejdet: Fremtids-Peter er nu Fortids-Peter

Se de søde billeder af parret nedenfor:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: To ‘Hjem til gården’-deltagere er blevet kærester

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-dommer ansætter tidligere ‘bagedyst’-finalist

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Bagedyst’-vinder skal giftes