Asbjørn efter reality-drama: Jeg har kæmpe respekt for Teitur

Ifølge Asbjørn reagerede Teitur med alt respekt, da han pludselig blev smidt ud af årets Reality Awards fest.

Der har været stor tvivl om, hvad der i virkeligheden fik vagterne til aftenens Reality Awards til at smide Teitur ud af festen. Var Teitur oppe og skændes med Asbjørn, eller hvad fik Teitur til at overreagere og slå en vagt i hovedet?

Realityportalen har talt med Asbjørn, der også giver sit syn på hele situationen, der endte med et stort drama og gjorde, at politiet blev tilkaldt til årets største reality-event.

LÆS OGSÅ: CHOK: Teitur bortvist fra Reality Awards

- Teitur kommer hen til mig, som jeg opfatter det i sindssygt respekt og siger, hvad så ven? Jeg har også haft det lidt stramt, for vi har ikke snakket sammen, siden jeg var sammen med Christel, fortæller Asbjørn og fortsætter:

- Så står vi og snakker, og så kommer der en vagt hen og siger til Teitur, at han har fået sidste chance.

LÆS OGSÅ: Christel vinder pris: Teitur tager æren

Asbjørn vil gå udenfor med Teitur for at tale, da han synes, at det er med stor respekt, at Teitur henvender sig til ham. Men han når det ikke, før vagterne trækker Teitur ud.

- Jeg blev faktisk virkelig ked af det, for jeg ville virkelig gerne have brugt bare fem minutter med ham, fortæller Asbjørn til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: UUH! Anne K og Jeppe: Det er meget nyt

Ifølge Asbjørn skulle Teitur have snakket om Christel.

- Han følte måske, at jeg tog Christel fra ham, og jeg har følt, at han tog Christel fra mig senere hen. Jeg har aldrig haft noget dårligt at sige om Teitur, så det var af ren respekt til hinanden, at vi skulle tale. Så jeg synes, det er mega ærgerligt, fortæller Asbjørn, der efterfølgende har skrevet til Teitur.

- Jeg har skrevet, at det er noget af det mest respektfulde, så der er ingen dårlig stemning mellem os, slutter Asbjørn.

LÆS OGSÅ: WOW! Sidsel og Simon sagde nej til 'Singletown' trods VANVITTIGT beløb