Forsidefruer til Jackie Navarros datters barnedåb. (Foto Janus Nielsen)
Forsidefruer til Jackie Navarros datters barnedåb. (Foto Janus Nielsen)

Alle 'Forsidefruer': Sådan har det været efter Amalie og Jannis kæmpe konflikt

Janni og Amalies uvenskab var både langvarigt og alvorligt, og i sidste sæson fyldte den alt. Nu sætter fruerne ord på, hvordan det har været at lave den efterfølgende sæson.

Janni, Amalie, Tina, Gunnvør, Jackie og Karina har alle sammenlignet med den forrige sæson haft en helt anden ro i maven under optagelserne til den nye 'Forsidefruer'-sæson.

Det skyldes, at de alle har været involveret i og vidne til Janni og Amalies altoverskyggende konflikt, som fyldte hele sæson 7, hvor de to ikke kunne tale sammen.

Men nu er der fred.

LÆS OGSÅ: Janni taler ud om skænderi med Karsten Ree: Jeg bliver sindssyg

- Vi var alle sammen godt vindblæste af uvenskaber og mystisk stemning. Så både det og corona gjorde, at vi alle sammen tog jahatten på, siger Karina til Realityportalen.

Ifølge hende betyder det dog ikke, at sæson 8 og 9, der bliver vist henholdsvis i år og næste år, vil være helt dramafrit.

- Der er altid noget. Der er altid lidt i krogene. Men sæsonen er gennemsyret af, at vi gerne vil videre.

LÆS OGSÅ: Philip og Simone deler stor nyhed

Kun toppen af isbjerget vises på tv

Hos Gunnvør endte det sidste år med, at hun sad tilbage med en følelse af, at hun slet ikke var sikker på, om hun ville være med i en sæson mere, fordi optagelserne var så hårde at komme igennem.

- Der skete så meget på så mange fronter, også bag om kameraet, som aldrig kom frem. Det var meget, meget ubehageligt. Og det er klart, at de oplevelser skal der ikke være for mange af, for så er det ikke det værd, siger hun og tilføjer:

- Man ser jo kun toppen af isbjerget. Og det kan være hårdt, at alle seerne tager stilling til noget, hvor de kun kender en brøkdel af detaljerne.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe skældt ud for at tabe sig

Sæson 8 og 9 har heldigvis ændret på tvivlen hos Gunnvør, der i denne omgang også har sin børn med i programmet og virkelig kan genkende sig selv i det, hun ser.

Amalie var den eneste af 'Forsidefruerne', der kom til Jannis 50-års, og hun blev taget imod med store kram. (Foto: Klaus Bo Christensen)
Amalie var den eneste af 'Forsidefruerne', der kom til Jannis 50-års, og hun blev taget imod med store kram. (Foto: Klaus Bo Christensen)

Ikke 100 procent som før

For Tina Lund har det været en af de bedste oplevelser meget længe at være vidne til, at de to 'Foridefruer'-veninder igen har fundet hinanden. For selvom det var Janni og Amalie, der var hovedpersonerne i konflikten, så gik det lige så meget ud over de andre i gruppen.

- Vi vidste slet ikke, hvad vi skulle sige eller gøre, siger hun og fortsætter:

- Men nu tænker man overhovedet ikke over konflikten. Der er jo en magi, når de to er sammen og er i godt humør. De har den samme humor. Det oplevede vi på ingen måde i sidste sæson, og det var det, der var så forfærdeligt.

LÆS OGSÅ: UH! ‘De unge mødre’-babe dater ‘Paradise’-stjerne

Tina tror dog, at der stadig skal lidt tid til, før såret er helet, og Janni og Amalie igen fortæller hinanden deres dybeste hemmeligheder.

Har tilgivet hinanden

Janni selv føler, at forholdet mellem hende og Amalie er præcis, som det var, før det hele gik i hårdknude under en rejse til Frankrig. Det er kommet bag på hende, at det efter så voldsomt et uvenskab kunne lykkes at finde hinanden igen.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Hot ‘Paradise’-stjerne har datter på 5 år

- Til at begynde med måtte vi se, om vi fandt melodien. Det ved man jo aldrig, det er lige som at gå tilbage til et gammelt forhold: Enten lykkes det, eller også gør det ikke. Men jeg synes faktisk, at det er lykkes, og at der ikke er nogle ar, siger hun.

Det betyder selvfølgelig ikke, at hun har glemt alt om perioden.

- Det kan godt sidde lidt i os, og vi kan godt tænke, om det virkelig er rigtigt, at vi er tilbage, hvor vi var. Men i det store hele synes jeg virkelig, vi har formået at finde tilbage til hinanden. Jeg føler, vi har tilgivet hinanden, og det tror jeg også, Amalie føler.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager ramt lige inden optræden