'Alene i Vildmarken'-vinderne: Det hårdeste var...

Nicklas og Emil udholdt 32 barske dage ved polarcirklen i Nordnorge. De har også været jorden rundt på cykel.

Møgbeskidte kunne Nicklas Flenøe Michaelsen, 24, og Emil Fameé Hansen, 23, fra Sønder Åby på Fyn torsdag aften løfte træpokalen i vejret som sejrherrer i 'Alene i Vildmarken' efter 32 dage i Nordnorge. De seje gutter holdt længst ud i ekstrem livsførelse af alle deltagere.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie afslører: Vil have børn nu

– Opholdet har været fantastisk. Vi har levet og været der, hvor vi helst vil være. Vi er blevet presset, og det er det, vi mennesker vokser af, siger vennerne til HER&NU/Realityportalen.

– Det hårdeste tidspunkt for os var, da vi løb tør for projekter. Da shelteret var bygget, fiskepladserne fundet og træfigurerne snittet, så meldte stilheden og trætheden sig for alvor. Stimuleringerne var væk, og så begyndte en rejse ind i sig selv, og den var så dyb, at den til tider gjorde ondt, sammenfatter Nicklas om strabadserne under de primitive forhold, hvor især manglen på næringsstoffer skabte udfordringer.

– Det vigtigste var vores mentale overskud. Derfor sagde jeg tit: ”Hold kæft, vi har det godt”. Negative tanker stjæler energi. Forsøger man derimod at finde det positive, så bliver man bare et gladere menneske, fastslår Nicklas, der har kendt Emil hele livet.

LÆS OGSÅ: YES! ‘Stormester’ vender tilbage

For vilde til kærester

De bor også sammen, og det er heller ikke første gang, at de har været på overlevelsestur. Sidste år i september vendte de således hjem efter 1,5 års cykeltur jorden rundt – en strækning på 24.391 kilometer. Cykeldrengene.dk, som de også kalder sig, har derimod ikke så meget tid til kærester for tiden.

– Vi er et par ekstreme personligheder, der har oplevet meget sammen. hvis pigerne vil have os, så må de tage hele pakken, griner de unge mænd, hvoraf kun Emil har formået at holde på en kæreste.

– Det med kærester er vigtigt, men for os begge gælder, at pigerne må acceptere vores måde at leve på. Vi har kun et liv, og har mange projekter i støbeskeen. Vores drøm er at få vores eget tv-program, hvor vi kan tage ud i verden og vise positiv energi og godt humør, siger de.

'CHOK: ‘Årgang 0’-Stephanie: Min far stjal min opsparing og kaldte mig snotunge