Alderspræsident gav ikke op: Jeg er ikke 25 længere

Brian er alderspræsident i årets ekspedition, og det kom til udtryk i aftenens udsendelse.

Brian Kristensen er med sine 52 år alderspræsident på årets 'Robinson Ekspedition', og det kunne han mærke allerede i andet afsnit, hvor hurtighed og reaktionsevne blev en vigtig faktor i dagens dyst.

- En enkelt gang imellem kunne jeg godt mærke, at jeg var den ældste på nogle af dysterne. Jeg er ikke fysisk eksplosiv længere. Det havde jeg, da jeg var 25, men det har jeg sgu ikke længere. Det kan jeg ikke holde til, det er jeg blevet for gammel til. Men ellers kunne jeg ikke mærke det. Jeg befinder mig rigtig godt blandt unge mennesker, fortæller Brian, der arbejder som Social Pædagog og dagligt har med unge mennesker med omsorgssvigt at gøre.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-deltager frier til kæresten på tv

- Jeg er rigtig god til at læse andre mennesker, fortæller Brian om en af sine klare fordele i programmet.

Brians manglende fysik var med til at koste holdet en sejr, hvilket især frustrerede Naja, der ikke mente, at Brian gjorde sit bedste. Det prellede dog af på Brian, der lod Naja komme ud med sin vrede.

LÆS OGSÅ: Helle Thorning-Schmidt kom Cecilie Schmeichel i forkøbet

Derfor 'Robinson'

Ifølge Brian er 'Robinson' den ultimative test og oplevelse.

- Jeg har tit tænkt, det er en oplevelse, man ikke kan købe for penge. Jeg kunne godt tænke mig at finde ud af, hvor langt jeg kan presses ud, inden jeg springer en sikring, så det er det, der var nødvendigt, fortæller Brian, der fik den korte lunte at opleve på ekspeditionen.

LÆS OGSÅ: Esben Dalgaard stopper sin kræftbehandling

Da Brian så 'Robinson' sidste år, fik det ham til at søge selv.

- Jeg har set det i mange år og har tænkt, "det her kan jeg sgu også gøre", og så søgte jeg og kom igennem nåleøjet, forklarer Brian til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Kåre Quist: Jeg skal skilles

Se hele interviewet med Brian øverst i artiklen.

Brian fra Robinson 2022 (Foto: Anthon Unger)
Brian fra Robinson 2022 (Foto: Anthon Unger)