ÅH NEJ: Maschas kæreste udsat for voksenmobning

Mascha Vangs kæreste er blevet kastet ud i en god gammeldags omgang voksenmobning på grund af størrelsen på hans private dele.

Hvad får man, når man blander clickbait, ørepropper og små tissemænd?

For 42-årige Mascha Vangs kæreste, Troels Krohn Dehli, 45, er svaret voksenmobning.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the beach'-deltagere raser mod Discovery: Dårlig stil

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Mascha og Troels er til Zulu Comedy Galla 2021...

LÆS OGSÅ: Geggo overrasket: Troede, jeg ville være sørgmodig

Det sker, fordi Tvguide.dk i går bragte en artikel med overskriften "Mascha Vang afslører, at hun har stor glæde af de små tissemænd: 'Det er amazing!'", der indledes med teksten "Mascha Vang forguder de små tissemænd, hun har fundet og har givet hende et helt nyt liv".

Artiklen handler dog slet ikke om Maschas præferencer, når det kommer til tissemænd. Den handler faktisk bare om, at hun har fået nye ørepropper.

LÆS OGSÅ: Lenny og Sofie klar til næste skridt i forholdet

Artiklen har til gengæld fået mange til at tro, at Mascha taler om størrelsen på hendes kærestes private dele. Det har også fået Troels til at ty til Instagram, hvor han på sin historie har delt et billede af artiklen med teksten "Tak skat... bare tak... Det bliver en lang dag på jobbet" henvendt mod Mascha.

Troels har tilsyneladende også bedt Mascha om lige at gøre det klart for sine følgere, at han altså ikke har en lille tissemand.

- Det [artiklen, red.] har sendt Troels i totalt voksenmobning, og han vil gerne have, at jeg lige kommer med et dementi, at det er fake news, det med de små tissemænd der, griner Mascha på sin historie på Instagram.

LÆS OGSÅ: 'Landmand søger kærlighed'-par taler ud om fremtidsplaner

Artiklen kommer på baggrund af, at Mascha for nyligt fortalte sine følgere om, at hun har haft svært ved at sove om natten på grund af larm, og derfor har fundet nogle specielle ørepropper, der har reddet hendes nattesøvn - men som tilfældigvis også ligner små tissemænd.

- Det her er simpelthen det bedste, jeg har fundet. De ligner små tissemænd, men de skaber stor glæde, fortalte Mascha på sin Instagram-historie om ørepropperne.

LÆS OGSÅ: Kenneth Hansen afslører: Sådan endte jeg i ‘Luksusfælden’