Afløser 'Årgang 0': Her er familierne i 'Årgang 2020'

Læs alt om 'Årgang 2020' her!

Den populære TV2-reportage 'Årgang 0' sluttede endegyldigt i sidste uge. Men faktisk er afløseren til programmet allerede igang med at blive optaget.

Til næste år skal 'Årgang 2020' nemlig løbe over skærmen, hvor konceptet fra 'Årgang 0' fortsætter med fem nye familier, som seerne (planmæssigt) kan følge på skærmen de kommende 18 år.

Nu med drenge

Men i stedet for fem piger fra start, som det var tilfældet i 'Årgang 0', så bliver der denne gang et overtal af drenge.

Alle forældreparrene har nemlig valgt at få kønnet at vide på deres kommende lille ny, så derfor ved vi allerede, at det bliver tre drengebørn og to piger, der kommer til at fødes for rullende kameraer. Faktisk er en af 'Årgang 2020'-babyerne allerede kommet til verden, mens terminen hos resten af parrene ligger i dette års første kvartal.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-stjerne afslører: Jeg smider tøjet, når jeg kan

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjernes familietragedie: Dræbt ved en fejl

Mød familierne i 'Årgang 2020'

Herunder kan du se og læse om de familier, der har takket ja til at optage 'Årgang 2020' de næste 18 år.

Lisbeth & Christian: Håber på at skabe dialog

Lisbeth (29) & Christian (42) fra Espergærde (Foto: Mikkel Dahlgren Faurholt / TV 2)
Lisbeth (29) & Christian (42) fra Espergærde (Foto: Mikkel Dahlgren Faurholt / TV 2)

Lisbeth og Christian fra Espergærde på Sjælland venter sig en lille pige, der kommer til at blive den yngste i en søskendeflok på tre.

- 'Årgang 2020' er en mulighed for at få foreviget de første 18 år af vores tredje barns liv og en mulighed for at se vores personlige udvikling, både for os selv, men også for vores to andre børn. Måske vil vi undervejs få nogle spørgsmål, som vi ikke selv havde tænkt over, men som kan åbne op for en endnu bedre dialog i vores familie, fortæller de vordende forældre til TV2.

LÆS OGSÅ: WHAT! ‘Paradise’-hunk har skiftet navn

Maria & Daniel: Vil kunne genopleve det hele

Maria (21) & Daniel (23) fra Lyngby (Foto: Oliver Thorngaard / TV 2)
Maria (21) & Daniel (23) fra Lyngby (Foto: Oliver Thorngaard / TV 2)

Det unge par Maria og Daniel fra Lyngby lukker familien Danmark ind i deres lille familie, når de for første gang skal være forældre til en lille dreng.

- Da vi så, at TV2 ledte efter deltagere til 'Årgang 2020', meldte vi os, fordi vi synes, det kunne være en sjov og spændende oplevelse. Vi synes, det er så fedt, at vi kommer til at have alle disse år på film, så vi altid kan gense dem. Vi synes også, det kunne være sjovt at vise, hvem vi er, og hvordan vores familie fungerer.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne opdager lidelse: Nu tager hun drastisk valg

Mette & Jonas: Spontant eventyr

Mette (32) & Jonas (33) fra Morud på Fyn (Foto: Mikkel Dahlgren Faurholt / TV 2)
Mette (32) & Jonas (33) fra Morud på Fyn (Foto: Mikkel Dahlgren Faurholt / TV 2)

Fynske Mette og Jonas glæder sig til at kunne vise deres første barn optagelser af hans opvækst, hvor der ikke er lagt fingre imellem.

- Det startede med at være en spontan idé blot for eventyrets skyld. Men nu ser vi en helt unik mulighed for at give vores barn et særligt indblik i vores udfordringer som forældre, i stedet for at det bliver genfortalt i en 30 år gammel efterrationalisering, hvor der bliver poleret de helt rigtige steder.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne chokerer: Nøgenmodel

Lena & Mads: Vi er ikke bonderøve!

Lena (26) & Mads (25) fra Mjels på Als (Foto: Mikkel Dahlgren Faurholt / TV 2)
Lena (26) & Mads (25) fra Mjels på Als (Foto: Mikkel Dahlgren Faurholt / TV 2)

Lena og Mads har en helt særlig mission med, hvorfor de og deres snart to sønner skal være med i 'Årgang 2020'.

- Vi vil gerne vise resten af Danmark, at selv om vi har valgt at bosætte os på landet, er det ikke ensbetydende med, at vi er nogle bonderøve. Vi vil gerne vise de skønne muligheder, man har, ved at bo på landet og vise, hvordan vi giver vores børn en barndom med fantastiske naturomgivelser og masser af plads at boltre sig på.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører: Gravid ved et uheld

Maria & Nikolaj: Fans af 'Årgang 0'

Maria (27) & Nikolaj (26) fra Mørke (Foto: Mikkel Dahlgren Faurholt / TV 2
Maria (27) & Nikolaj (26) fra Mørke (Foto: Mikkel Dahlgren Faurholt / TV 2

Når Maria og Nikolaj snart bliver forældre for første gang til en lille pige, så kommer de selv til at deltage i det tv-koncept, de gladeligt har fulgt på skærmen.

- Vi er vokset op med 'Årgang 0', og vi har altid haft en stor kærlighed til programmet. Vi synes derfor, det kunne være spændende at være med til at fortælle historien om Danmark i de kommende år igennem vores familie, vores valg og vores hverdag.

LÆS OGSÅ: Det vidste du ikke om ‘Årgang 0’

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne bliver usikker: De satans mænd!

Derfor er familierne så almindelige

Produktionen bag 'Årgang 2020' er ganske bevidste om, at de kommende familier i programmet ligner de fleste andre familier rundt i Danmark.

- De fem familier er helt almindelige familier, som på hver sin måde lever et helt almindeligt familieliv i Danmark, forklarer Jan Bacher Dirchsen, som er producent på 'Årgang 2020' og også var det på 'Årgang 0'.

- Da vi ledte efter nye medvirkende, var alle slags familier velkomne, og vi var spændte på, hvilke familieformer vi ville blive præsenteret for. At vi ender på fem klassiske far-mor-børn-konstellationer, er ikke et bevidst fravalg af andre familier, men et tilvalg af de fem familier, som vi nu skal til at lære at kende, fortæller han videre.

LÆS OGSÅ: Ung mor indrømmer: Jeg skulle aldrig nogensinde have børn

LÆS OGSÅ: Ny ung mor: Jeg var kun 14