‘X Factor’-gruppe afslører: Derfor hedder vi Cyklus

Veninderne Lea og Freja bliver præsenteret som gruppen Cyklus i 'X Factor'-live. Nu forklarer de, hvor gruppenavnet kommer fra.

Til deres audition, 6 Chair Challenge og bootcamp præsenterede veninderne Freja og Lea sig med deres borgerlige navne, men det er fortid nu.

LÆS OGSÅ: Janni Ree hastede til gynækolog: Frygtede kræft

Da gruppen blev valgt til 'X Factor'-liveshows, valgte de nemlig, sammen med deres team, at lave et gruppenavn. Navnet blev Cyklus, og selvom det for mange kan skabe assosiationer til menstruation, handler det om meget mere end blødninger fra livmoderen.

Artiklen fortsætter under videoen.

- Det var Nanna, der kom med idéen, og det handler meget om kvinde-empowerment. Det handler om at være veninder i start 20’erne, hvor der konstant sker forandring, men hvor man trods forandring, finder tilbage til hinanden, forklarer Lea til HER&NU.

Udover Cyklus er grupperne Kaos og Selmani også repræsenteret i 'X Factor'. Selmani består af brødrene Rinor Selmani og Arbnor Selmani, og deres efternavn er blevet deres gruppenavn. Kaos består af Karl Schollain Birckne og Oscar Øhlers Pedersen, og deres gruppenavn er en kombination af deres forbogstaver.

LÆS OGSÅ: Özlems bror udvist af Danmark: Jeg er både ked af det, vred og splittet

- Det er lidt ironisk, fordi mange vil mene, at vi er det modsatte af kaos, forklarer Oscar til HER&NU.