Winnie om dating: Drukner i tilbud

Til trods for en periode, hvor helbredet har været i fokus, har Winnie ikke helt skrinlagt datingmarkedet.

Winnie Topp, der var én af bejlerne i sidste sæson af 'Landmand søger kærlighed', har i de seneste måneder haft fokus på sit helbred i kølvandet på en ondartet tumor, hun har bakset med, men hvor hun netop nu efter et afsluttet kemoterapi, kan se frem til en kommende operation og komme på toppen igen.

LÆS OGSÅ: Jeanette og Michael afslører: Her skal de giftes

Men på grund af det primære fokus på helbredet har det også haft den bagside, at Winnies datingliv mere eller mindre har stået stille.

Dog har hun ikke helt skrinlagt potentialet om at finde den store kærlighed derude, hvilket hun glædeligt delte til HER&NU/Realityportalen til Reality Awards 2024, der blev afviklet i K.B Hallen i lørdags i København.

- Jeg er begyndt på datingmarkedet. Jeg har forleden dag oprettet mig på en datingside, og hvor jeg tænkte: ’Nu skal det være. Nu skal jeg finde kærligheden.’ Men så var jeg på én date med en fyr, og så ghostede han mig efterfølgende (dvs. at man afbryder al kommunikation, red). Så kunne jeg lære det, og jeg havde endda taget min fine paryk på.

Men i samme ombæring, har der også henover det seneste stykke tid været henvendelser fra andre interesserede personer, der alle ville have en luns af Winnie.

LÆS OGSÅ: Tony Dakota afslører nyt skridt med Saiyan

- Jeg har fået flest henvendelser for kvinder og måske femten forskellige mænd. Men jeg har ikke altid turde at svare tilbage. Den første jeg svarede tilbage på, han begyndte at spamme mig helt vildt, så jeg har faktisk rigtig dårlig samvittighed til alle de andre, der har skrevet til mig. Det er simpelthen ikke fordi, jeg ikke har lyst til at skrive til jer, men jeg tør ikke, fortæller Winnie og fortsætter:

- Jeg er også åben for kvinder. Men de har i lige så høj grad skrevet på grund af den måde, at jeg er kvinde på. Der er nogen, der har skrevet på grund af min sygdom, hvor de også har troet, at de har fejlet det samme, hvor de derfor også gerne vil vise deres support og støtte.

LÆS OGSÅ: Efter 'Robinson': Tais har fundet kærligheden

Man kan se videointerviewet med Winnie Topp øverst i artiklen.