Realitystjerne har fundet kærligheden

'Ex on the beach'-stjernen svæver i øjeblikket på en lyserød sky.

Cecilie Stampe, der også er kendt fra 'Paradise Hotel', fandt ikke en kæreste i Hugo, som hun i den seneste sæson af 'Ex on the beach' flettede fingre med.

Men nu er den 24-årige realitypersonlighed altså afsat.

LÆS OGSÅ: Amalies mor: Har ikke talt med Amalie i 5 uger

Hun har nemlig fundet kærligheden i den 27-årige nordjyde Lasse Dorff, afslører hun overfor Realityportalen.

De to har kendt hinanden i fire måneder og har de seneste tre uger kunnet kalde sig kærester - og hvem ved, måske var det skæbnen, der ville, at de to skulle finde hinanden.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne taler ud om hård start med baby

Cecilie og Lasse.
Cecilie og Lasse.

- Vi mødte hinanden i byen. Til trods for, at han faktisk aldrig går i byen, så var han der lige den ene dag, og så var jeg så heldig at støde ind i ham, fortæller Cecilie.

Har taget stort skridt

Der opstod hurtigt sød musik mellem Cecilie og Lasse efter deres første møde. Faktisk i en sådan grad, at de to næsten ikke har været fra hinanden, siden Amors pil ramte.

Derfor var det også naturligt for parret at tage det næste skridt og flytte sammen.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea har vundet sagen: Derfor kommer børnene ikke hjem

For en måned siden, og dermed inden den officielle kærestetitel var på plads, rykkede Cecilie så ind i Lasses lejlighed i Aalborg.

- Vi blev selvfølgelig kærester, da jeg valgte at opsige min lejlighed, men vi boede sammen hos ham inden, mens jeg stadig havde min lejlighed ved siden af, som jeg bare ikke brugte, forklarer Cecilie.

LÆS OGSÅ: Aflyser koncerter: Jada er gravid