Pierre Emile Højbjerg og Josephine Siw Nielsen til Fodboldfondens Velgørenhedsgalla 2019, Tivoli Hotel & Congress Center
Pierre Emile Højbjerg og Josephine Siw Nielsen til Fodboldfondens Velgørenhedsgalla 2019, Tivoli Hotel & Congress Center

Pierre-Emile Højbjergs store lykke: Vi er et team

Privat danner fodboldspilleren par med Josephine, som han har børnene Theo og Rosa med.

I aften løber det danske landshold på banen, hvor de skal spille mod Færøerne, og her har 28-årige Pierre-Emile Højbjerg - ifølge DR - fået rollen som anfører.

Artiklen fortsætter under videoen:

Det er dog ikke kun på banen, at Pierre-Emile Højbjerg er en del af et stærkt hold.

Privat danner fodboldspilleren par med 29-årige Josephine Siw Højbjerg, og i et længere interview med Vores Børn, sætter parret ord på deres familieliv.

LÆS OGSÅ: 10 års mysterium løst: Nu har Isabella endelig fået sin diagnose

Parret har sammen børnene Rosa på seks og Theo på tre, og de er bosiddende i Nordlondon.

Som professionel fodboldspiller lever Pierre-Emile Højbjerg en omskiftelig hverdag, og det er derfor Josephine, der får hjulene til at køre rundt i hverdagslivet med to, små børn.

- Jeg forfølger jo groft sagt bare min drøm. Det er Josephine, der holder styr på tropperne og sørger for, at når jeg kommer hjem med kampens resultat, så har hun stadigvæk samme overskud. Også selvom jeg prøver ikke at lade mit arbejde påvirke mig derhjemme, for min familie har brug for en far og en mand – ikke en fodboldspiller, siger han til ugebladet.

I en flygtig hverdag er det rart for fodboldspilleren, at han har sit faste holdepunkt i familien, som han selv kalder for "teamet".

LÆS OGSÅ: Sigurds vilde afsløring: Viet af særlig 'Badehotellet'-skuespiller

- Vi kan ikke lige være til stede den lørdag eftermiddag, hvor alle i familien er samlet, eller når de hygger en juleaften. For træningen og kampene kører stadigvæk her i Premier League hen over jul og nytår. Det kan da godt sætte nogle ting i perspektiv, men det er jo også det, der styrker vores bånd hjemme i huset nu. Vi er blevet et team, os fire, og husker at sætte pris på vores momenter sammen, siger han til mediet.

Pierre-Emile og Josephine mødte hinanden gennem en fælles ven tilbage i 2014, og året efter blev de kærester. I 2019 blev parret gift på Københavns Rådhus.

LÆS OGSÅ: Efter syv måneders succes: Derfor dropper Sukkerchok-stjernen OnlyFans igen

Du kan se et billede af familien herunder: