Sigurds vilde afsløring: Viet af særlig 'Badehotellet'-skuespiller

Det var en særlig kollega fra 'Badehotellet', som stod for ceremonien, da Sigurd Holmen le Dous blev gift.

Da den 40-årige skuespiller Sigurd Holmen le Dous, som spiller Philip Dupont i 'Badehotellet', sagde ja til kvinden i sit liv, Sidsel Brandt Hasberg, var det ikke på helt traditionel vis.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-deltager tager stort skridt med kæresten

Vielsen fandt nemlig ikke sted i en kirke, men derimod på stranden i Kulhuse, og så var det ikke en præst, der stod for enden af 'altergangen'.

Det var derimod kollegaen Andreas Jebro fra 'Badehotellet', der viede parret.

– Han havde skrevet en smuk tale, og så havde vi selv lavet et ritual. Benny Andersen har lavet et bryllupsritual, som vi ligesom havde taget, fortæller Sigurd til SE og HØR.

Sigurd Holmen le Dous forklarer yderligere, at Andreas Jebro er en af hans bedste venner, og at Andreas sammen med Amalie Dollerup er skyld i, at Sigurd har mødt sin kone.

LÆS OGSÅ: Kæmpe traume: Fie åbner op om uvenskab med Boris

De tre 'Badehotellet'-skuespillere har nemlig gået på skuespillerskolen sammen i Aarhus, og her introducerede Amalie og Andreas ham for Sidsel, som Amalie kender fra gymnasietiden.

I dag har Sigurd Holmen le Dous og Sidsel Brandt Hasberg været sammen i 12 år, og udover strandbrylluppet i sommeren 2018, er parret også blevet viet på Frederiksberg Rådhus i 2017.