Lourdes og Nicolai vandt ikke 'Nybyggerne'.(Foto: Henrik R. Petersen)
Lourdes og Nicolai vandt ikke 'Nybyggerne'.(Foto: Henrik R. Petersen)

'Nybygger'-par afslører stor beslutning

Det har ikke været nemt, men nu er Nicolai og Lourdes klar til næste skridt.

Der var højt håndværksmæssigt niveau og vild kreativ sans, da Lourdes og Nicolai Manco deltog i 'Nybyggerne' i 2019. De vandt ikke programmet, men til gengæld har de i den grad kastet deres evner ind i at få lavet deres eget unikke hjem, og nu kan du få fingrene i det.

LÆS OGSÅ: Thomas Evers forklarer 'Vild med dans'-drama: Sandheden om skænderiet

Artiklen fortsætter efter interviewet med vinderne af 'Nybyggerne' fra 2022.

Parret har nemlig besluttet sig for at sælge deres hus til salg i Randers, og det har ikke været en nem beslutning.

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-deltager bliver landstræner

- Længe har vi overvejet det. Vi har flere gange tænkt "Vi gør det ikke" og dagen efter tænkt "Vi gør det fisme". Tvivlen bunder ,i at vi ægte trives i huset på alle måder. Men… Vi er bare sådan nogle drømmere. Vi elsker udvikling og handling frem for stilstand. Noget nyt skal ske, drømme skal forfølges, skriver Nicolai på Instagram, og overfor Realityportalen / HER&NU uddyber han:

- Det er en blanding af flere ting. Ønsket om mere økonomisk frihed på den lange bane, samt ønsket om at prøve flere boligdrømme af - og udvikle os indenfor de ting, vi gør. Altså boligstyling, renovering og byggeri, fortæller han og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Christiane afslører kønnet

- Planen er at blive i samme område, som vi bor nu, fordi vi holder meget af at bo netop her. Vi har kig på et par mulige emner, men håber, at der dukker andre spændende emner op, da vi er åbne for mange ting. Vi har ikke fundet noget endnu, som vi er helt oppe at køre over, så vi krydser fingre for, at det helt rigtige dukker op, når vi har solgt.

LÆS OGSÅ: Pernille forklarer: Derfor vil jeg ikke bo med en mand

Huset i Randers-bydelen Dronningborg koster 5.495.000, det er bygget i 2017 og er lige knap 200 kvadratmeter stort, og så emmer det af detaljer og stil. Se mere herunder, og se salgsopstillingen HER: