Midt i sorgen: Dennis Knudsen åbner op

Dennis Knudsen takker for al den kærlighed, han har modtaget de seneste dage.

Det var et forfærdeligt chok, da Dennis Knudsen i sidste uge selv fortalte, at hans ene tvillingdatter Naomi var gået bort grundet vuggedød.

Samme dag meldte hans tætte veninde Charlotte Bøving ud, at hun havde talt med Dennis, og at han havde fundet Naomi livløs, da han skulle give sin anden datter, Aura, mad.

LÆS OGSÅ: Prins Joachim hængt ud: Forfulgt af rygter

Artiklen fortsætter under videoen af Esben Dalgaard efter 'Knæk Cancer 2022'

Nu har Dennis Knudsen dog selv været ude og udtale sig.

- I denne smertelige tid har jeg fået mere end 11.000 beskeder med kærlighed og tanker på Facebook og Instagram, mere end 500 sms beskeder, masser af mails, så mange smukke blomster, masser af gaver, mad og hjemmebag. Min familie og jeg takker venner for at være her. Og til alle jer, der har sendt ord, blomster, kort, mad, gaver og tanker, vil jeg og familien sige jer så mange tak for kærligheden til os, skriver Dennis i et opslag fyldt med hjerter på Instagram, hvori han også deler, at der ikke er oplysninger om begravelsen endnu.

LÆS OGSÅ: Simi Jans svære tid: Bogen var min terapi

Til teksten ses der også en masse billeder, der viser Dennis´ hjem fyldt med blomster, som vi må antage, er sendt fra nær og fjern. Du kan se opslaget herunder.