Midt i sorgen: Alex i hårdt brud med kæresten

Droppede techmillionæren Nicolai Peitersen efter hun blev "gjort bekendt med nogle kendsgerninger".

Det tre år lange forhold mellem grevinde Alexandra og tech-millionæren Nicolai Peitersen sluttede brat i sidste uge.

LÆS OGSÅ: 'Forsidefruer'-babe scorer Alexandras eks

Og det var det var hende, der gjorde det forbi.

- Grevinde Alexandra er blevet gjort bekendt med nogle kendsgerninger, som grevinden lægger kraftigt afstand til, og derfor har reageret prompte. Også selv om hun står midt i sorgen efter sin elskedes mors bortgang, siger hendes presserådgiver, Helle von Wildenrath Løvgreen, til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Emil: Gættede selv, at Rikke G. skulle overtage hans job

Grevinde Alexandras mor døde den 5. januar, 89 år gammel, og blev i fredags bisat i Wien.

Alexandra, 58, mødte i starten af 2020 den 53-årige iværksætter gennem hans lillebror, reklamemanden Alexander Peitersen, der er en af Alexandras allernærmeste venner. Hun blev kort efter investor i Nicolais firma Wikifactory, der er en online platform for produktudviklere.

LÆS OGSÅ: Umut og Jenna i heftigt skænderi: Jeg føler mig stødt og krænket!

Nicolai Peitersen. (Foto: Mathias Svold/Ritzau Scanpix)
Nicolai Peitersen. (Foto: Mathias Svold/Ritzau Scanpix)

Hans faste adresse i Kina, hvor hans ekskone også bor med deres to børn, gjorde, at de havde svært ved at ses.

LÆS OGSÅ: Åbner op om barsk barndom: Syv år og med far på bodega

- Det er kompliceret. Han har hovedkontor i Madrid, han har sine børn i Kina. Og det er meget nyt. Vi nyder hinandens selskab, sagde Alexandra sidste år til B.T.

Her blev hun også spurgt om man leder efter noget andet, når man har fået børn og har ægteskaber på bagen.

LÆS OGSÅ: Alexandras eks taler ud: Fra PET-agent til svindeldømt

- Der er ikke så meget, der haster. Man kan tage alt i sit eget tempo. Man er mere herre over sit eget liv. Det er beslutninger, man tager mod den næste fase i sit liv. Man håber, det bliver resten af ens liv, men det kan man aldrig vide. Jeg søger en at blive gammel sammen med, lød det dengang håbefuldt fra grevinde Alexandra.

I 2005 blev Alexandra skilt fra prins Joachim og i 2015 fra Martin Jørgensen, som hun lige nu forsøger at få til at betale de 5,5 millioner kroner, han skylder hende. Og inden Nicolai Peitersen kom ind i billedet, var hun kæreste med den tidligere PET-agent Tony Lindkold (billedet), som hun gik fra da hun blev bekendt med hans dom for salg af kopimøbler og som han siden åbent fortalte om i bogen 'Undercover'. (Foto: Thomas Howalt Andersen/Lindhardt og Ringhof)
I 2005 blev Alexandra skilt fra prins Joachim og i 2015 fra Martin Jørgensen, som hun lige nu forsøger at få til at betale de 5,5 millioner kroner, han skylder hende. Og inden Nicolai Peitersen kom ind i billedet, var hun kæreste med den tidligere PET-agent Tony Lindkold (billedet), som hun gik fra da hun blev bekendt med hans dom for salg af kopimøbler og som han siden åbent fortalte om i bogen "Undercover". (Foto: Thomas Howalt Andersen/Lindhardt og Ringhof)