Hør Hugo Helmigs sidste sang

Hugo Helmig havde ikke lagt de musikalske drømme på hylden.

Onsdag den 23. november blev verden og ikke mindst den danske musikscene et medlem fattigere, da Hugo Helmig døde. Der er ingen tvivl om, at den 24-årige sangers død og liv har berørt mange mennesker.

LÆS OGSÅ: Thomas Helmig var hos Hugo, da han døde 

Hugo Helmig havde det svært op til sin død, hvor han få uger forinden åbent fortalte, at han havde været tæt på at tage sit eget liv. Heldigvis fik han hjælp, og hans far understregede efter døden, at Hugo var fyldt med håb, drømme og planer for fremtiden.

LÆS OGSÅ: Hugo Helmigs søster: Det har været et mareridt

Netop fremtidsdrømmene vidner hans Instagram-profil også om, og det er svært ikke at få en klump i halsen, hvis man ser på Hugo Helmigs sidste musikalske opslag. Det er lagt op blot fire dage, før Hugo sov stille ind, og han skriver, at det er en lille forsmag på, hvad 2023 måske kunne bringe.

Jeg havde mistet mig selv

Sådan blev det desværre ikke, og den smukke bid musik blev Hugo Helmigs sidste musikalske aftryk på verden.

LÆS OGSÅ: Hugo Helmigs hårde år: Kæmpede med selvværdet

-  Jeg har spillet musik, siden jeg kunne gå, skrevet, siden jeg kunne skrive, komponeret, siden jeg mødte en af mine bedste venner Emil Falk, som har lært og hjulpet mig med at udtrykke, hvad der nu end måtte være inde i mit skrøbelige hjerte. Jeg har slet ikke mistet alle dem, jeg elsker, men for en kort stund følte jeg at jeg havde, skriver Hugo og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Hugo Helmig ude af sit misbrug: Reddet af kæresten

- Sandheden er, at jeg nok bare havde mistet mig selv. Denne her sang går ud til en helt speciel pige, som jeg mistede. Heldigvis er vi stadig bedste venner i dag uden at snakke sammen. Og hun ved præcis, hvem hun er. Håber I vil give den et lyt, hvem ved. Måske høre I den i jeres radio en dag? Man kan kun håbe. Kærlighed fra Hugo/Lulu

Hør Hugos sidste sang herunder:

 
View this post on Instagram
 

A post shared by H U G O (@hugohelmig)

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen. Ring til Livslinien på 70 201 201. Livslinien har åbent året rundt fra 11-05.

HAR DU DET SVÆRT?