Hugo Helmig (Foto: Bo Nymann)
Hugo Helmig (Foto: Bo Nymann)

CHOK: Hugo Helmig har forsøgt selvmord

Hugo Helmig har delt et opslag, hvori han fortæller, at han har forsøgt at begå selvmord i weekenden.

Han kæmper med en hel del i disse dage. Den danske sanger Hugo Helmig, der er søn af Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen, fortæller nu, at han forsøgte at begå selvmord i weekenden.

LÆS OGSÅ: Midt i sorgen: Dennis Knudsen åbner op

Artiklen fortsætter under videoen af Esben Dalgaard til 'Knæk Cancer'.

Det skriver han i et længere opslag på Instagram.

- Her i går var jeg ved at tage mit eget liv. Jeg ved ikke engang hvorfor. Jeg er bare ulykkelig, indleder han sit opslag og fortsætter:

- Jeg har prøvet at fremstå glad på de sociale medier alt for længe nu, og sandheden er, at jeg er bange, jeg er følsom, og jeg hungrer efter anerkendelse. Selv i dette opslag gør jeg det lige nu.

LÆS OGSÅ: Lenny efter brud med Sofie: Tingene har været svære

Hugo fortæller også, at hans familiemedlemmer har rådet ham til ikke at lave opslaget, men han fortæller, at han har brug for det.

Har aldrig lært at elske mig selv

Han fortæller endvidere, at han ikke vil dele, hvordan han forsøgte at begå selvmord, men at han skrev til sin mor, der tilkaldte en ambulance.

- Jeg elsker alle mennesker på denne planet. Den eneste jeg bare aldrig har lært at elske, er mig selv, deler han ærligt.

- Lige nu, hvis jeg skal være ærlig, så ved jeg ikke, om jeg har lyst til at leve eller dø. Men jeg er i live, og det er jeg faktisk glad for, afslutter han sit opslag, som du kan læse herunder.

LÆS OGSÅ: Efter Robinson: Kunne have mistet benet

 
View this post on Instagram
 

A post shared by H U G O (@hugohelmig)

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen. Ring til Livslinien på 70 201 201. Livslinien har åbent året rundt fra 11-05.

HAR DU DET SVÆRT?