Endnu et barnebarn på vej: Jeg nyder at være mormor

Dorthe Kollo kan næsten ikke venete til d. 4 november, hvor hendes datter har termin.

Efter en herlig ferie på Mallorca glæder Dorthe Kollo sig til at fejre sin 75-års fødselsdag i sommerhuset ved Karrebæksminde.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Merete Mærkedahl fortæller om den nyeste sæson af 'Badehotellet'...

Datteren Nathalie fylder samme dag 55, så de slår som mange gange før fødselsdagene sammen og fejrer med hele familien. Som noget helt særligt kommer også Dorthes datter Jill fra New York med sin mand, Rich Haerle. Jill er i femte måned med parrets første barn, og at få endnu et barnebarn føler Dorthe som den største glæde.

LÆS OGSÅ: UHH: Gammel kending vender tilbage på skærmen

– Det at blive mormor som 75-årig er ubeskriveligt. En drøm, som er gået i opfyldelse. Jeg kan næsten ikke vente til omkring 4. november (hvor Jill har termin, red.) Gudskelov kommer mine piger hjem til min lille hytte på Enø, hvor jeg sammen med min mand og venner fejrer vores 130-års fødselsdag og holder lidt sommerferie sammen, siger Dorthe, der sammen med ægtemanden, Heiner, har været i USA for at besøge den vordende mor.

LÆS OGSÅ: TV 2-stjerne i tårer: Single igen

Her fik de ved en stor fest i parrets penthouselejlighed i New York fortalt, at det bliver en lille dreng. I forvejen har Dorthe barnebarnet Marlon, 23, der er søn af Nathalie.

Kun et tal

Dorthe Kollo er ikke specielt bekymret over at fylde 75. Hun er kommet sig over den brækkede ankel, der sendte hende til tælling i halvanden måned i starten af året.

– 75 er selvfølgelig et tal. Der er mennesker som føler sig ældgamle i den alder, men for mit vedkommende er jeg ung og sprudlende glad for livet, siger hun og forklarer, at det er let for hende at holde sig fit.

LÆS OGSÅ: Anders Hemmingsen afslører: Sådan kommer du på profilen

– Jeg har en pragtfuld hund, som gerne vil gå tur to gange om dagen. Nogle gange svømmer jeg, nogle gange spiller jeg golf, nogle gange cykler jeg, nogle gange gør jeg ingenting udover at gå med Bruno. At kunne give koncerter og mærke den gode energi fra publikum er også med til at holde hende ung i sindet, så det bliver hun ved med.

Om et par år kan Dorthe Kollo endda fejre sit 70-års scenejubilæum.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Ex on the beach’-hunk har fundet kærligheden

– Jeg er en ægte cirkushest. Det med at stoppe er fuldstændig udelukket. Med mindre jeg pludselig bliver dødssyg, hvad jeg ikke håber og tror. At kunne gøre andre mennesker lykkelige er en meget stor gave, og jeg er dybt taknemmelig for alt, jeg indtil nu har oplevet og får forærende af dem, der holder af mig.