Ambulance tilkaldt: Baby trak ikke vejret

Det har ikke været en nem start for Michelle Kristensen som nybagt mor.

Sundhedsekspert Michelle Kristensen blev mor den 18. oktober 2023. Det var en hård fødsel, der resulterede i et kraftig forstuvet/brækket haleben og en 3. grads bristning.

LÆS OGSÅ: Johnny Hansen plaget af smerter: Nu får han sin operation

Det værste har dog været de seneste ni dage, hvor Michelles lille dreng pludselig begyndte ikke at trække vejret.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen gør det igen: Bestil nu

- Vi har haft ambulancefolk ude, været på Riget og blevet gennemtjekket og haft en uge med nerverne siddende uden på tøjet - og tårer trillende ned ad kinderne, skriver Michelle blandt andet i en længere story-række på Instagram.

Ifølge Michelle er sønnen Viggo stoppet med at trække vejret 1-2 gange i døgnet, men er hver gang selv begyndt at trække det igen. Den lille dreng nåede dog hver gang at blive blå om læberne.

LÆS OGSÅ: Jens Jacob Tychsens prøvelse: Slemt benbrud

- De mener, det måske er på grund af, han lige skal lære synkerefleksen ordentligt at kende, eller at han har en form for søvnapnø eller snot på lungerne. Med andre ord ved de ikke helt, hvorfor det kommer, men de regner med, at han selv bliver ved med at kunne komme i gang med at trække vejret igen... regner med, skriver Michelle fortsat.

LÆS OGSÅ: Bruger 466.000 på Wolt: Nu forklarer Geggo det enorme beløb

Bedre tider

Børnelægen havde sagt til Michelle, at han mente, det ville stoppe igen, og noget tyder på, han fik ret.

LÆS OGSÅ: Efter sønnens død: Familien testes for hjertesygdom

- I går var første gang i otte dage, Viggo ikke optrådte med ikke at trække vejret. Det var dermed en glædens dag i går. Hvis vi får endnu en dag i dag uden blå læber og livløs krop, så kommer jeg til at danse og hoppe rundt i stuen af glæde - selvom mit underliv ikke ligefrem lovpriser de bevægelser, skrev Michaelle i går.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Mark dater kendis

Michelle postede aldrig en dans, men skrev senere på aften en status om, at det stadig gik godt med Viggo.