Michelle Kristensen glæder sig: Nyt kapitel

Michelle Kristensen knokler i disse dage for at kunne tage hul på næste kapitel for virksomheden MK.

Sundhedsekspert Michelle Kristensen kører med 180 i timen i virksomheden MK, der er Michelles univers inden for sundhed.

Det går så godt i virksomheden, at de simpelthen er vokset ud af kontoret, så derfor pakkes August Bournonvilles Passage nu ned og rykker i noget større, det afslører Michelle i et opslag på Instagram.

- 2 år og 8 måneder blev det til, og så voksede vi ud af kontoret. I dag er alle ting blevet pakket ned, og vi har drejet nøglerne rundt og sagt fint farvel. Hvilken periode det har været, skriver Michelle og tilføjer:

- En periode, hvor vi har fået banket Danmarks mest omfattende og indholdsrige sundhedsapp op, fået først MK færdigretter i Føtex Delikatessen og dernæst færdigretter i glas i alle Salling Group supermarkeder. Hvor vi har udgivet fire fysiske bøger, seks nye camps på appen og udviklet utallige opskrifter og træningsvideoer. Vi har fået vores MK måltidskasser til at blive en realitet, fået en Gazelle, og så er vi i gang med udviklingen af træningstøj sammen med H2O.

LÆS OGSÅ: Elvira afslører indbrud

Om blot to uger rykker virksomheden i større lokaler.

- Lokalerne er fem gange så stort, som det vi har siddet i indtil nu. Jeg glæder mig helt vildt til det nye kapitel, som venter med mit team i MK, slutter Michelle opslaget, der kan ses herunder: