Nadja Kaagh, ægtemand René og drengene Sakarias og Sebastian er også med. (Foto: Krestine Havemann/SBS)
Nadja Kaagh, ægtemand René og drengene Sakarias og Sebastian er også med. (Foto: Krestine Havemann/SBS)

Efter sønnens død: Familien testes for hjertesygdom

Nadja deler nyt om sønnens død.

Den 21. december 2022 blev Nadja Kaaghs hjerte knust for altid, da hun pludseligt og uventet mistede sin ældste søn, Sebastian, som danskerne lærte at kende i serien 'De unge mødre'.

LÆS OGSÅ: Leif Sylvesters rørende afsked med Eva Madsen: Til stjernedrys skal du blive til evig tid

Det har hidtil været uvist, hvad sønnen, der blev 20 år, døde af, men noget tyder nu på, at det var en hjertesygdom. I hvert fald er hele familien nu ved at blive undersøgt, det deler Nadja i et opslag på Instagram.

- Sebastians pludselige og alt for tidlige dødsfald har ført rigtig mange ting med sig, som vi stadig arbejder med, en af dem er, at hele hans nærmeste biologiske familie har været igennem og er i gang med at blive udredt for hjertesygdom, skriver Nadja, der har fået svaret for sønnen Sakarias.

- Heldigvis er ham her, vores Super-Sakarias, nu erklæret fri for hjertesygdom, skriver Nadja lette.

Sakarias har nemlig rigeligt at kæmpe med i forvejen.

- Hvor er det bare en kæmpe lettelse at vide, at han ikke er i større risiko for hjertestop end alle andre raske mennesker. Uheldigvis har han jo desværre fået en Addisons Sygdom, efter at vi mistede Sebastian, noget som faktisk godt kan være fremkaldt af det chok, det er at gå i sorg på den måde, vi har oplevet, skriver Nadja.