Ærgerlig Oh Land: Røvsygt

Finalen bliver uden den store spænding for Oh Lands vedkommende.

Det blev Oh Lands deltager Elva, der måtte se sig slået på målstregen i 'X Factor'-semifinalen.

Noget, dommeren i den grad er ærgerlig over.

LÆS OGSÅ: Efter exit: 'X Factor'-deltagere finder sammen

- Jeg er selvfølgelig mega ked af, at Elva ikke skal stå i finalen, som jeg syntes, hun havde fortjent at gøre, fortæller hun til HER&NU/Realityportalen kort efter liveshowet.

Det er også ensbetydende med, at dommeren, der i år gjorde comeback i programmet, kan se frem mod en finale uden vinderchancer, da Oh Land ikke har flere deltagere tilbage i 'X Factor' - og det huer hende bestemt ikke.

- Og så er jeg også ked af, at jeg selv skal stå uden en deltager i finalen. Det er jo bare rimelig røvsygt, for at være helt ærlig, lyder det kontante svar fra den tilbagevendte dommer, der uddyber:

- Det er da megaærgerligt at skulle stå i finalen uden en deltager. Specielt, når jeg har en deltager, som, jeg synes, er finaleværdig.

Det var derimod en meget afklaret Elva, HER&NU/Realityportalen møder blot kort efter, at det stod klart, at finalen bliver uden hende.

LÆS OGSÅ: 'Marcus og Realitypanelet' flytter til Realityportalen

- Selvfølgelig har jeg en masse følelser af ærgrelse. Jeg gad da sindssygt godt stå i den finale med så sindssygt mange mennesker - det var jo min drøm, fortæller hun og tilføjer:

- Men noget, som også står fuldstændig klart for mig, er de andres talent. De har fortjent det mindst lige så meget, som jeg har, så jeg har kæmpe respekt for dem, og jeg glæder mig til at se dem i finalen.

LÆS OGSÅ: Helene Frank afslører: Har lavet særlig aftale med produktionen